Hogyan zajlik a terhesség megszakítása a 12. hét után?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 18:54
1/25 anonim válasza:
Az első jó nagy hülyeséget írt.
Infúzióval megindítják a szülést és meg kell szülni.
2/25 anonim válasza:
Valóban szülésindítással, és meg kell szülni. De 12. hét után csak nagyon indokolt esetben. Sokan tévedésben vannak, ha a babának olyan betegsége van, ami az élettel összeegyeztethetetlen, akkor a 24. hétig megszakíthatják a terhességet, de csakis nagyon indokolt esetben.
3/25 A kérdező kommentje:
És a 24. hét után?
2013. jan. 26. 19:06
4/25 anonim válasza:
Szent isten!!!! Hol élsz te? Ha nem beteg a baba, nem vetetheted el! Add örökbe, miért akarod megölni????
5/25 anonim válasza:
Meg szülöd ? Az már egy élő magzat. Aki mozog. A legkisebb "újszülött" aki életben maradt a 23. héten született itt Magyarországon. Jók a gondolataid. Amúgy nekem császármetszéssel hozták volna világra a 12. hét után. Azért írtam. És a 18 hét után kellet volna meg szülnöm, de az után nem nyúlhatnak az emberhez csak ha beteg a baba, vagy el halt a magzat.
6/25 A kérdező kommentje:
Ha betöltöttem a 25. hetet "simán" megindítják a szülést?
2013. jan. 26. 19:28
7/25 anonim válasza:
De hogy is. Csak ha el hal a magzat a méhedben.
8/25 anonim válasza:
ha baj van a magzattal nem él pl akkor a 25.hét után beindítják a szülést de más miatt nem...miért érdekel ez téged??? kicsit gyomorforgató a dolog!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!