Hogyan zajlik a 18-20 hetes terhesség megszakítása, milyen módszerek közül lehet választani?
Szerintem ez sokmindetől függ, és az orvos az illetékes ebben . Köteles tájékoztatni a lehetőségekről, szövődményekről, következményekről, mindenről.
De ne kerüljön erre sor.-(
Szia,
Sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre, de pár linket beteszek neked ahol szakértőket kérdezhetsz.Mire válaszolnak lehet, hogy napok is eltelnek, talán érdemes erről egy orvossal konzultánod, nehogy beleőrülj a gondolatba.Kitartás....
Ezeken az oldalakon remélem megtalálod a választ.
Üdv
Szia!
Nincs választás,mert a beteg baba miatt az anya életét nem veszélyeztetik.Méhszájtágítás+oxyticin hogy fájjás legyen.
Szia!
Magyarul,ekkora babát már úgy kell megszülni.
De nem kívánok neked ilyet.
Az utolsó hozzászólónak!
Sajnos a műtéti beavatkozásnak nagyobb kockázata van,mint a "természetes" szülésnek és én sem örülök neki,mert nagyon úgy néz ki,hogy elveszik a kisbabámat és meg kell szülnöm.Nem császároznak meg csak úgy,kikaparni meg már nem lehet egy ekkora babát.Ez kegyetlenség,mert érzem állandóan,hogy rugdos,csuklik,láttam hogyan ver a szivecskéje de ha végig kihordanám is meghalna.Nem számítottam rá én magabiztosan mentem az UH-ra,jó leletekkel,magzatmozgással és azzal,hogy végre kiderül fiú-e v.kislány?Nem tudtam meg.Csak azt,hogy egy hibás gén miatt 5hónaposan megkell szülnöm.
Szia!
Nagyon sajnálom,hogy ilyesmit kell átélj,hogy elveszik az élő mozgó kisbabádat:(
Miért ilyen későn?Nem mutatta ki a 14hetes genetikai vérvétel?Habár ez sosem jó,de minél később annál rosszabb szerintem.
Sok lelki erőt kívánok neked,hogy átvészeld ezt a nehéz időszakot,és mielőbb egészséges kisbabát,aki majd ha nem is ő lesz,azért enyhíti a fájdalmadat,és sok-sok örömöt,vigaszt nyújt neked és a családodnak.
Üdv:egy 3-ik babás anyuka
Nagyon sajnálom ami veled történik, tudom ezzel tele van a padlás, de én is holnap megyek genetikai Uh-ra, és együttérzek veled.
Reméljük minnél előbb erőz gyűjtesz,testileg,lelkileg, én minden jót kívánok neked.Vigyázz magadra,szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!