Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan zajlik a 18-20 hetes...

Hogyan zajlik a 18-20 hetes terhesség megszakítása, milyen módszerek közül lehet választani?

Figyelt kérdés
Ha azt állapítják meg a kisbabámnál,hogy jobb ha nem születik meg,lehetséges altatást kérni v.milyen módszerek vannak?Ha valaki tudja légyszi írja meg!
2008. febr. 22. 17:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szia!A kérdésedre a válasz:

A 18hetes UH-n történt,itt nálunk ezt csak orvos végezheti el,a saját dokimhoz kérettem magam,mellette van két UH-s nő,akik általában az UH-t végzik.Az AFP-m tökéletes,a 12hetes UH-n sem volt semmi,a baba sokat mozog,a feje,gerince,szíve tökéletes,két kéz,két láb,erre a doki lát v.mi hülye jóindulatú cisztát a farpofáknál+kétoldali vesetágulatot.Csütörtökre kaptam id.pontot a genetikára.Az itteniek szerint nincs esélye a babának,az interneten kérdeztem a genetikusokat ők felháborodnak az abortusz hallatán.Mind mást mond,de majd a genetikán kiderül,hogy jól látták-e.és ha igen sajnos én nem vállalom a beteg babát,mert se vele,se velem szembe nem fer,mivel van egy majdnem 5 éves egészséges kislányom.Állítólag a következőnél már nem fordulhat elő úh.ha túlleszek újra megpróbálom.Nagyon nehéz és szeretném Pesten azt hallani,hogy az itteniek tévedtek,de nem bíztattak úh.készülök a legrosszabbra és erős maradok a kislányom miatt nem hagyhatom el magam,mert szüksége van rám.

2008. febr. 25. 15:33
 12/12 linda8877 válasza:
100%

Régi kérdés, de hátha szükséges infó valakinek.

Nincs választási lehetőség. Meg kell szülni.

Tágító pálcika (fájdalmas, mikor felhelyezik),

Utána ballon. (Kegyetlen, mikor felteszik)

Közben oxitocin, antibiotikum, stb.

Kaptam epiduralist. Így a fájások nem fájtak.

Nekem 2 napig tartott. A végén "kitisztítottak".

Mivel 2 napos volt a szülés, így 4 napig voltam bent

2022. nov. 5. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!