Hogyan zajlik a 18-20 hetes terhesség megszakítása, milyen módszerek közül lehet választani?
Szia!A kérdésedre a válasz:
A 18hetes UH-n történt,itt nálunk ezt csak orvos végezheti el,a saját dokimhoz kérettem magam,mellette van két UH-s nő,akik általában az UH-t végzik.Az AFP-m tökéletes,a 12hetes UH-n sem volt semmi,a baba sokat mozog,a feje,gerince,szíve tökéletes,két kéz,két láb,erre a doki lát v.mi hülye jóindulatú cisztát a farpofáknál+kétoldali vesetágulatot.Csütörtökre kaptam id.pontot a genetikára.Az itteniek szerint nincs esélye a babának,az interneten kérdeztem a genetikusokat ők felháborodnak az abortusz hallatán.Mind mást mond,de majd a genetikán kiderül,hogy jól látták-e.és ha igen sajnos én nem vállalom a beteg babát,mert se vele,se velem szembe nem fer,mivel van egy majdnem 5 éves egészséges kislányom.Állítólag a következőnél már nem fordulhat elő úh.ha túlleszek újra megpróbálom.Nagyon nehéz és szeretném Pesten azt hallani,hogy az itteniek tévedtek,de nem bíztattak úh.készülök a legrosszabbra és erős maradok a kislányom miatt nem hagyhatom el magam,mert szüksége van rám.
Régi kérdés, de hátha szükséges infó valakinek.
Nincs választási lehetőség. Meg kell szülni.
Tágító pálcika (fájdalmas, mikor felhelyezik),
Utána ballon. (Kegyetlen, mikor felteszik)
Közben oxitocin, antibiotikum, stb.
Kaptam epiduralist. Így a fájások nem fájtak.
Nekem 2 napig tartott. A végén "kitisztítottak".
Mivel 2 napos volt a szülés, így 4 napig voltam bent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!