Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, vagy...

Van itt olyan kismama, vagy anyuka, aki nagyon-nagyon kislányra vágyott és mégis kisfia lessz/lett? Hogy dolgoztátokfel? Hogy fogadtátok el?

Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 09:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én mindíg kislányra vágytam, biztos voltam benne hogy lány lesz. Amikor megtudtam hogy fiú örültem persze neki de csalódott is voltam.

Mostmár ha ránézek megpuszilom szégyellem magam amiért csalódott voltam hiszen egy csodálatos baba ő az életem :)

5 hónapos

2013. jan. 26. 13:07
 12/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok választ mindenkinek!!!!

Nekem tini koromóta egy kislány a szívem vágya.Sajnos még nemtudom,hogy milyen nemű,17 hetes vagyok,még nem mondták meg eddig.Csak attól tartok,ha nem kislány nagyot fogok csalódni,és rosszul reagálok.Viszont én úgyérzem kislány és minden esélyem is megvan rá,páromnak már 2 lánya van és ha apai ágról nézem apunak is még rajtam kívül 2 lánya van.Persze abban igazatok van,hogy egészséges legyen,és azt gondolom,ha már megszenvedtem érte,akkor lesz már tök mindegy,ha esetleg még kisfiú is lenne...

2013. jan. 26. 15:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Egy percig nem jutott az eszembe,hogy mit szeretnék.Nekem sajnos még nincs,mert elment a babánk,de úgy voltam vele,hogy akármit is szeretnénk,ha már próbálkozunk a babával benne van az is ,hogy nem az lesz amit vártunk,de akkor is az enyém lenne és hálát adnék az Istennek,ha engem is megajándékozna egy picivel,legyen az kisfiú,vagy kislány!

Én gratulálok neked és mindenképpen vigyétek haza a kórházból :D:D

2013. jan. 27. 11:27
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Persze megsem fordult a fejemben,hogyha esetleg fiú lenne nem kell.Akkor is az enyém!

Neaggódj!Neked is összefog jönni!Sajnos az első babám nekem is elment...És most 17 hetes vagyok,igaz 2 év telt el azóta,de látni őt fejlődni az ultrahangok alkalmával,csodálatos!!!

Legyetek kitartóak!Sok sikert!

2013. jan. 27. 14:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem kislányom van , én kisfiút szeretem volna , de imádom a kislányom. Most 7+7 hetes terhes vagyok 2 babómmal és csak az érdekel hogy minden rendbe legyen vele és nem a neme :).
2013. jan. 27. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy lány után jött 3 fiú sorban. Bevallom, mikor megtudtam, hogy a 4. gyerkőc is fiú lesz, kicsit csalódtam. De nem tartott sokáig, gyorsan elfogadtuk, és később sosem jutott eszünkbe, hogy jobb lett volna, ha lány lett volna... Nagyon jól sikerült kisfiú lett! És aztán született még kislányunk is!
2013. jan. 29. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!