Milyen ételeket kerüljek, hogy ne égjen a gyomrom?
Szia!
A paradicsomos ételeket. A friss paradicsomtól semmi gond nincs, de nekem pl. a paradicsomlétől, levestől, egyéb paradicsomos szószoktól mindig feljön a savam.
És a szénsavas üdítőket.
Én nagyon kívántam a rostos üdítőket, de mindtől ég a gyomrom a mai napig. Sajnos a dinnye szezon lejárt, majdnem az volt az egyetlen gyümölcs, amit meg tudtam enni. Amiket fent leírtak azokat én sem bírtam. Gyakorlatilag diétásan kell étkezned és sajnos magadnak kell kikísérletezni, hogy mit bír a gyomrod. Nekem az első 12 hétben talán semmi sem volt jó.
Kitartás!
Rennie szedése:Alkalmanként 1-2 szem.Naponta maximum 16 tabletta vehető be.Tehát jó sokat lehet enni,de nekm max 2 elmúlasztja,de általában egy is elég.Én nagyon ellenzem a gyógyszerszedést terhesség alatt,de ezt lehet.Szedd nyugodtan.Mielőtt megveszed olvasd azért el a dobozon,hogy kik nem szehetik.A dobozon azt is írja,hogy terhes és szoptatós kismama is eheti.
Remélem tudtam segíteni.
Kellemes babavárást!
39 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!