Hogy készültök ha 25. Hétben még nem tudni a baba nemét? És 31. hetesen megyek köv uh-ra.
Figyelt kérdés
Van fiú meg lámytesó is, úgyhogy ruha szempontból nem gond, csak érzelmileg, lelkileg izgi...2013. jan. 25. 12:59
1/3 anonim válasza:
Én nem bírnék várni, bejelentkeznék 4D-re. Ha nincs erre lehetőség, akkor sajnos marad az idegtépő várakozás. Lelkileg nagyon ingadoznék, az biztos, hogy akkor most mire is számítsak, de ha lenne már fiam is meg lányom is, akkor lényegében annyira nem lennék rá kíváncsi :-)
2/3 anonim válasza:
Én is bejelentkeznék egy 4D-re, nem bírnám a várakozást :)
3/3 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok, annyi különbséggel, hogy én szóltam a dokinak már 3szor, hogy ne mondja meg.
26 hetes vagyok, 31. héten megyünk legközelebb. Még őrlődöm, hogy akarom-e tudni a nemét, de itt nagyon rábeszéltek, hogy ha már a férjem megtudja, akkor nincs értelme nekem tovább várni.
Érzelmileg a fiúhoz húzunk mindketten. Nem vagyunk túl izgatottak, második terhességem. Az elsőnél viszont teljesen kivoltunk. A 24. héten mentünk 4D-re, tulajdonképpen csak a neme miatt.
Hogy hogy készülünk? Sehogy. Ruhák vannak, uni is. Meg minden egyéb ami kellhet. Neve is van, 1 lány és 1 fiú név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!