Baba mellett hogy készültök a valentin napra?
nem vagyok az a vásároljuk fel az összes szívecskés kacatot típusú. kedvenc vacsiját megcsinálom az tuti, de kellene valami még. csini fehérnemű volt már. nehéz...
valaki készül valamivel?
Szia!
Én neten keresztül rendeltem egy párna huzatot, amin Én és a kisfiam szerepel. Ezt adjuk oda, az van rá írva: Szeretünk Apa!
Készüljenek a virágárusok, ez az ő ünnepük! :-)
NA, most komolyan! Eddig sem ünnepeltük, babó mellett sem fogjuk.
Hááát...én úgy tervezem,hogy mivel együtt lakunk anyósékkal, ezért amíg mi romantikázunk addig átviszem hozzájuk a bölcsőt ^^ Az a 10 méter és az 1-2 óra még nem vészes ^^ Úgy gondoltam,h megfőzöm a kedvencét romantikus gyertyafényes vacsi ^^ aztán átugrom mengnézni babut gyorsan átöltözöm és a további progit szerintem már kitaláltátok ^^
Ennél szebb ajándékot már régen remélhetett ^^ Csak azt nemtudom, mivel dobjam még fel,pezsgő-eper alap, és egy szexi korzette (igen beleférek és nem elsz kötözött sonka felling), gondoltam még epres testpúderre gyertyafényre nemtudom,az az igazság,hogy ritka perverz vagyok ^^ (remélem a gyerek nem tőlem fogja ezt örökölni:D)
Ajándék meg ez lesz ^^ Tavaly sem vettünk egymásnak semmit,mert minek mikor az a legszebb ajándék ha együtt lehetünk ^^
Nem leszólni akarok senkit de nekem ez a gyerekkel együtt valentinozás nem megy,nem csak anya vagyok hanem szerelem is...és a kettőt tudni kell ketté választani (lehet lepontozni ^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!