Ha így kezdte a terhességet (bal oldali kép) akkor szerintetek most hány hetes lehet?
2013. jan. 25. 08:50
11/17 A kérdező kommentje:
nem az őszinteséggel van a gond hanem hogy hogy adod elő magad....
amúgy szerintem te csak kötözködni jársz ide fel.....
2013. jan. 25. 10:08
12/17 anonim válasza:
Nem kötekedni járok fel, de az ilyet nem lehet szó nélkül megállni. Lehet, hogy nem így akartad csinálni a képet, de akkor sem lehet megtippelni normálisan, mert máshogy állsz. Érted? Nem? Leszarom. Úgy adom elő magam ahogy akarom. Ilyen vagyok. Amikor felteszel valamit, vállald, hogy esetleg kapsz negatív kritikát is. Az meg végképp nem érdekel, hogy ki pontoz le meg fel, én nem fogok azért más véleményt írni, hogy jó legyen az arányom.
13/17 A kérdező kommentje:
azért szinte null pocakot ami volt ne mond már h így ki tudok dugni mint a jobb oldali képen
2013. jan. 25. 10:20
14/17 anonim válasza:
15-18 hetes. Nagyon csinos vagy, gratula!
15/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!! pont 12 hetes vagyok :)...szerintem szépen látszódik már hogy úton van ... cm-ben is sokat nőtt a pocakom...egérzés hisfiú lesz de 0
2013. jan. 25. 10:31
16/17 A kérdező kommentje:
Bocsi csak előbb elküldtem...szóval megérzés hogy kisfiú lesz de majd meglátjuk....
2013. jan. 25. 10:32
17/17 anonim válasza:
Majd írj, ha már tudod. Minden jót!
14-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!