Aki enyhén túlsúlyosan kezdte a terhességet, (5-7 kiló plusz) az leírná hogy alakult a hízása? Jó ha 23. héten 1 kiló pluszom van csak?
Vagy még ne örüljek, ezután fogok rohamosan hízni?
Az orvosom plusz 9-10 kilóig "vállal" csak szülés szempontból. 177 cm vagyok és 76 kilóval kezdtem a terhességet, most vagyok 77. Normál súlyom olyan 69 szokott lenni.
Na, akkor én nem szülhettem volna a te dokidnál. Az első babámmal 58kg-al indultam, 74-el mentem szülni és 63kg-al mentem haza a szülés után. 168 cm vagyok...
Most is szedtem fel 4kg-ot, 24 hetes vagyok.
Igaz, hogy a legtöbbet az 5. hónap után hizzuk, de szerintem te bőven bele fogsz férni a dokid által szabott határba...
Bár nem értem, hogy köthet ki ilyesmit egy doki...
Köszi a választ! Na de te 168 centihez 58 kiló voltál, ami nagyon nem az a kategória sajna amiben én vagyok:( Úgy értem hogy te teljesen normál súlyú voltál/vagy.
Hát kiköti. Normál súlyú terhest max.12-14 kilóig szüleszt túlsúlyosat meg 9-10 ig, hát gondolom nem küldene el azért ha többet híznék de azt mondja több a komplikáció ha sok plusz kiló van.
Nagyon köszi a válaszokat! Nálam is császár lesz a szemem miatt.:(
Akkor gondolom ezért mondta a kilókat.
170cm és 74 kilósan startoltam. a dokim 15-20kilót mondott a végére. hát elcseszte mert 25 kilót híztam 32 hétig amikor is sos császár lett toxémia miatt...amit ő nem is vett észre csak már mikor életveszélyben voltunk!(történt mindez a 21.században, magánrendelésen jó pénzért)
szóval a végén 99,valamennyivel császároztak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!