Volt olyan akinek egyáltalán nem volt tünete? De tényleg semmi? és csak akkor kezdte el érezni a terhességet amikor nőtt a hasa és mozgott a baba? Ja és ti mennyi ideig tudtatok hason aludni? Hány hetes kor után vált kényelmetlenné?
Nekem majdnem semmi. Egy kicsit aluszékonyabb voltam, ennyi. Se rosszullét, se émelygés, hányinger, semmi ilyesmi.
Sajnos arra nem emlékszem, hogy hány hetes korig aludtam hason.
Nekem mind a 4 terhességem szinte tünetmentes volt. Csak a 2. babánál volt enyhe hányingerem. A harmadik és a negyedik babánál még a mensim is megjött az első hónapban, ill. a 4.-kel a 2.-ban is.
Haon elég sokáig tudtam aludni minnel.. a kicsivel pl. még a végén is amolyan "stabil oldaltfekvésben" aludtam. A nagyokkal kicsit tovább, mint félideig.
Szia!
Nekem 3 gyermekem van, egyiknél sem éreztem semmit a terhesség elején! Kérdeztem is a dokit, hogy normális-e? Se hányinger, se émelygés semmi. A doki visszakérdezett: ki mondta nekem, hogy rosszul kell lenni? :-)
"Eseménytelen" terhességeim voltak, végig jól éreztem magam!
Hason addig se nagyon aludtam, így a másik kérdésben nem vagyok illetékes :-).
4. vagyok!
Nekem az se volt :-)!
Bár utána se sokáig tudtam szoptatni :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!