Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen visszatartással...

32 hetesen visszatartással korházba voltam most 36 hetes vagyok. Szabad szexelnünk párommal?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 08:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kiengedtek a kórházból, mit mondtak nektek erről? Ezt mindig kell tisztázza az orvos, ha problémák merülnek fel. Ha akkor nem tette meg, akkor érdemes megkérdezned. Amúgy nem lenne semmi ellenjavallata a szexnek. Nem veszélyeztetett terhességeknél maga a szex soha nem indítja meg a vajúdást.

Olvashatsz a várandósság alatti és utáni szexről hitelesebb forrásból, de ha nyugodt akarsz lenni, akkor kérdezd azt az orvost, aki beutalt a kórházba.

[link]

Nagyon szép szülésélményt kívánok neked és sok-sok örömöt a babádban!

2009. szept. 1. 08:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem tenném a helyedben, ha már voltak problémák. De a legjobb tényleg felhivni egy orvost, aki tudja, mi volt veletek.
2009. szept. 1. 10:18
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.hüvelyi fertözés miadt voltam visszatartáson.most minden rendbe de a dokival sokat nem találkoztam mig bent feküdtem nemhogy kérdeztem volna töle,de inkább nem kockáztatunk:)
2009. szept. 1. 10:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!