Ma adtam be az első Clexane injekciót magamnak, és a bőröm azonnal felpuklisodott. Mi lehet a baj?
Olyan volt, mintha a bőr legfelső rétege alá ment volna. Nem szúrtam jó helyre? Vagy mélyebbre kellett volna szúrnom a tűt?
Igazából hova kéne adni? A doki semmit nem mondott, a patikus szerint felkarba, a tájékoztató szerint derék rész hátulra. 38hkm
Szia!
Én két hete injekciózom magam. Az első nekem is kicsit esetlenül sikerült. Igen az lehet, hogy nagyon a felszínre szúrtad.
Én már nagyjából kitapasztaltam hogyan csináljam. Elvileg hasfalba kellene adni, nekem a dokim azt mondta, hogy combba adjam, de én a csípőmbe adom. Felváltva egyik-másik oldalba. A bőrt összefogom egyik kezemmel jó szorosan és beleszúrom a tűt majdnem teljes egészében, és már nem is fáj. Mostmár napi rutinná vált. Remélem tudtam segíteni!
Szia!
Nagyon közel, a bőr alá adtad! Én hasfalba adom, kb. 5-8 cm-re a köldökömtől, jól összecsípni, és bele a zsírszövetbe, ne a bőrbe, kicsit mélyebbre, teljesen benyomni a tűt, és akkor nem fáj! Persze tilos légteleníteni, ezt gondolom elmondták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!