Kérdés terhes vagyok elsö 20 hetes és a nemi szervem nél viszketö érzésem van és álandoan pisilnikel szerintetek mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 20:51
1/4 anonim válasza:
Amúgy a viszketést általában gombás fertőzés okozza, a sűrű pisilési inger pedig normális terhesség alatt.
2/4 A kérdező kommentje:
bocsi harmadik baba rosz helyre irtam ki nem hisszem hogy az lenne mert fel fázva voltam már gombás nem lehetek mert a puka nincs hüvely kombám nem lehet.
2013. jan. 22. 21:03
3/4 anonim válasza:
Terhesség alatt, a nyálkahártya vérbősége miatt, nagyobb ez esély arra, hogy akár gombás, akár más jellegű fertőzése legyen valakinek. Apuka nélkül is...:-))Menj el orvoshoz, mert valami oka biztosan van, de ezt itt távolbalátással senki nem tudja majd diagnosztizálni, és gyógyítani sem.
4/4 anonim válasza:
A gombát nem csak az apukától lehet elkapni! Sőt, általában a kismamák férje nem gombás, a kismamák nagy része viszont "átesik rajta".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!