Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Hajdu Krisztina tényleg...

Dr. Hajdu Krisztina tényleg rendel a Honvédkórházban? Én még csak most hallottam.

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 12:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, tényleg csinál ott ultrahangot? Mennék hozzá, de a Honvédkórházba járok terhesgondozásra, és nem fizetnék külön érte, ha ott is megcsinálja az ultrahangot.
2013. jan. 24. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Én 3 éve szültem ott, és a Hajdu Kriszta ott volt. Hetente voltam nála UH a 32 héttől.

Azóta nem tudom, h van-e még.

2013. jan. 26. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
a mavban van, ott amniokat is csinal, na meg az Istenhegyin, de az fizetos, a jonvedot azt nem tudom, bar lehet, hogy a mav es a honved mar ugyanaz?
2013. jan. 26. 14:54
 4/8 A kérdező kommentje:
A MÁv és a Honvéd már ugyanaz. Amniot tudom, hogy csinál. De csinál-e sima genetikai ultrahang szűrést?
2013. jan. 26. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hónapja csinált egy genetikait mert cisztát találtak a babánál és hozzá kellett vissza mennem.Úgy tudom 12.és 20. hetin genetikait nem csinál hanem külön időpontot kell kérni hozzá a rendes uh-n.De azt hiszem a 35.év felettieket talán ő nézi.Meg ha van valami a kicsivel akkor hozzá kell menni.
2013. jan. 26. 15:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem megkeresem az Istenhegyin, igaz fizetni kell érte, de legalább biztos, hogy ő néz meg:)
2013. jan. 26. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Èn az istenhegyin voltam nála 15000 Ft volt de megérte :) amit ő tud azt Magyarországon szerintem senki más!
2013. jan. 26. 19:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Csinál genetikait is, mi nála voltunk a 12. hetin.
2013. febr. 4. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!