Munka terhesen jo?
Figyelt kérdés
Jelenleg a 38 heten vagyok a 2. gyermekemmel dolgozok de mar csak alkalomszeruen imadom csinalni bebiszitter vagyok es a pici szuletese utan is szeretnem csinalni2012. ápr. 13. 20:48
1/2 anonim válasza:
terhes vagy és dolgozol!akkor mi itt a kérdés???nem értem
2/2 anonim válasza:
En sem ertem. Mar mindjart szulsz, eddig csinaltad, birtad, imadod. Akkor mi a kerdes?
En ujszulott mellett leallnek a gyermekagyas idoszakig akkor, ha te mesz el otthonrol gyerekre vigyazni.
Ha hozzad hordanak gyereket, akkor a hat het osszeszokas miatt szinten kellene szerintem, illetve kerdes, higy mennyire rizikos mas csalad gyermeket ujszulott mellett tartani. A betegsegekre gondolok. Egy egyszeru kis hasmenos virus is kikeszithet egy ujszulottet, ha elkapja. Ok, hazaviheti a teso is, de plusz egy gyerek, aki egyebkent masik haztartasban el meg nagyobb rizikoval jar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!