Első babátok hányadik hétre született? Mennyire mertetek otthonról elmászkálni-meddig (buszozni, ügyeket intézni)?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 20:37
11/14 anonim válasza:
Betöltött 38. hétre voltam programozott császárra kiírva. 37+3 hetesen délelôtt még nagybevásároltam, autót vezettem, aztán délután 3-kor elfolyt a magzatvizem, szerencsére már otthon és este már a kezemben volt a kislányom.
12/14 anonim válasza:
Én a 35. héten mentem egy vizsgálatra munka előtt és rögvest bentfogtak a kórházban, mert rossz lett az eredmény. Végül a 38. héten született meg programcsászárral. (A bőröndöm sosem lett összepakolva...)
13/14 anonim válasza:
36+6-ra született. előző nap még költözködtem: kiságyat szereltem (szét) és könyveket, ruhákat, mindenféle holmikat pakoltam dobozokba, autót vezettem, könnyebb súlyokat cipeltem. Épp az apától költöztem el. A korai időpont ellenére majdnem három és fél kilóval született meg villámgyorsan a babám. Szerintem nem a költözés maitt jött hamarabb.
14/14 anonim válasza:
az én babám 39 és fél hétre született, de az is úgy volt hogy vasárnap még sétáltam kb 2 km-t az anyósomékig aztán este 11kor megindultak a fájások és másnap reggel 7:15re megszültem.Én terhességem alatt alig pihentem valamit, csak az első hónapokban aludtam sokat (kb. az első 3 hóban) aztán én napi 4 km-t sétáltam szinte mindennap bicajoztam rengeteget( még 9 hónaposan is) és teljesen könnyen szültem egy gyönyörű egészséges babát , aki ma már 3 hónapos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!