Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabad a szex a 38. héten...

Szabad a szex a 38. héten ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Már régóta nyitva van a külsö méhszájam 1ujjnyira és pár napja fokozatosan hagyom el a nyakdugóm.Szabad ilyenkor együtt lenni a párommal?Kicsit bizonytalan vagyok mert a 35.héten említette a doki hogy ne nagyon szexeljünk a szülésig a fertözés veszély miatt.(végig azt mondta a dokim h 80% az esélye annak hogy korababa lesz valószínüleg ezért mondhatta hogy nehogy meginduljon elöbb a picurka).Viszont most hogy már nem lenne koraszülött így szerintetek lehetne már?
2013. jan. 23. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kéne. Éspedig nem a koraszülés veszélye miatt, mert már nem lenne az, hanem a fertőzésveszély miatt. Én nem kockáztatnék. Behatolás legalábbis ne legyen, minden más mehet.
2013. jan. 23. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg óvszerrel legyetek együtt,úgy nincs fertőzésveszély..és egy orgazmustól beindulhat a méhösszehúzódás :)
2013. jan. 23. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:

A nyitott méhszáj miatti fertőzésveszély miatt én sem mernék.

Mondjuk én jelenleg amúgy is a hátam közepére kívánnám (37. hét), de nem vagyunk egyformák. :-)

2013. jan. 23. 14:10
 4/4 A kérdező kommentje:
A gumi akkor megoldás lehet?Nem sokat voltunk együtt az egész terhességem alatt nehogy meginduljon a szülés,ezért lenne jó ha lehetne egy kis szex.De ha gumival is veszélyes lenne akkor inkább nem eröltetjük a dolgot.
2013. jan. 23. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!