Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz féltékeny ebben az esetben az ember?
Van egy lány, nem nagyon érdekelt engem, amúgy nem is a legszebb. Viszont amikor már más csapja neki a szelet, egyből féltékenykedem.
Miért van ez? Lehetséges h érzelmeket is táplálok iránta?
többször eljátszottam már a gondolattal h ő meg én, de mindig nemleges válaszra jutottam.
Meg nem tudom h nekem menne-e egy érzelmi párkapcsolat.
mintha csak a leendő barátom írna..
ő is elkezd féltékenykedni ha valaki a közelembe kerül, viszont félti a függetlenségét és ódzkodik a párkapcsolattól.
ez szimpla birtoklási vágy. ezzel születünk. ez olyan, mint az ovodában, ha van egy megunt játékod, egyből az kell, ha valakit érdekel. nem akarod odaadni, de addig meg ott hevert a polcon.
ez nem érzelem.
Én úgy vagyok vele,ha egy lány teljesen közömbös,akkor akár naponta is lehet mással,az sem érdekel.Azt hiszem te is így gondolod,érzed.
Úgyhogy dolgozik benned a tudat alatti.Mégha te magad nem is veszed észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!