Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez esetben, ha fáj a szex?
A napokban kellene megjönnie a menzimnek,most már 3 napja késik.A jegyesemmel nem védekezünk sehogy,mert tervben van a baba,most már 8 hónapja,de még mindig semmi.
Tegnap szeretkeztünk,de egyből éreztem,hogy valami nincs rendben,ahogy elkezdtük,mert tompa fájdalmat éreztem,mikor mélyen volt..azt hittem,hogy a matrac a hibás,mert nagyon puha és rugós,igy megkértem,menjünk át egy másik ágyra.
Nem segített,utána sokkal jobban fájt,de csak akkor,mikor mélyre nyomta..soha nem volt még ilyen.Alig bírtam utána járni és felülni..
2 hónapja volt olyan,hogy 6 nappal menzi előtt szeretkeztünk és véreztem egy pár napban szex után,de semmim nem fájt.
A mellbimbóim feszülnek,fáj ha hozzájuk érek.Menzi előtt nem jellemző nálam a mellbimbó fájás.
Lehet ez a fájdalom esetleges terhesség miatt?Ha nem,mi lehet a probléma?Kezdek már aggódni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!