Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallgat zenét a babátok a...

Hallgat zenét a babátok a pocakban?

Figyelt kérdés

Tényleg igaz, hogy a terhesség alatt sokat hallgatott zenére később megnyugszik a baba?

Esetleg, aki próbálkozik ezzel az hogyan csinálja és milyen zenét hallgat? Azt olvasom, hogy tilos a pocakra tenni a fülhallgatót illetve több helyen is javasoltak komolyzenét. Állítólag Mozart zenéje "bejön" a babának, mert az üteme hasonlít az anyai szívverésre...

Sajnos nem egyezik az ízlésem a babákéval, így másfajta zenének jobban örülnék. Tudtok segíteni? Ti milyen zenét hallgattatok?

2009. aug. 31. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem van egy felhúzhatós zenélő macim,azt hallgatja minden este,már a 16.héttől,most vagyok 26 hetes!már mocorog is ha meghallja!
2009. aug. 31. 15:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez aranyos:) Tehát akkor nem cd-ről hallgatsz valamiféle zenét... Ez a megoldás eszembe sem jutott. Köszönöm az ötletet!
2009. aug. 31. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk azt hallgatta, amit éppen én :)

pl bryan addams-ot, nickelback-et, evanescence-t, stb. Azt kitapasztaltam, hogy a durvább basszus nem jött be neki, így azokat a számokat kihagytam.

Már újszülöttként is megismerte azokat a számokat, amiket a leggyakrabban hallgattam, és egész piciként ütemre rugdosott rájuk. Most 11 hós, és ha bárhol meghallja valamelyiket, azonnal táncra perdül.

Mozartra idegesen rugdosott, Vivaldira meg mindig bealudt. Az úgynevezett babazenéket meg egyenesen ki nem állhatta, és ez így van a mai napig.

2009. aug. 31. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!