8 hetes terhes vagyok, most derült ki, eddig dohányoztam. Mennyi kár érte a kisbabámat?
Nyugodj meg, ezáltal nagyon minimális káros anyag jutott a baba szervezetébe, ha jutott is. A lényeg, hogy letetted, ezért legyél nagyon büszke magadra, mert sajnos rengeteg az a kismama, aki végigdohányozza az egész terhességét, akár napi 1-2 doboz cigivel, akár napi 1-2 szállal.
Nekem 4 napja késett a vérzésem, amikor pozitívat teszteltem, tehát kb. 4 hetes terhes voltam és én akkor tettem le és azután sem szoktam vissza rá és teljesen egészségesen született meg a kisfiam, nem lett koraszülött, még a súlya is nagy volt, semmilyen rendellenessége nincs és légúti megbetegedései sem gyakoriak.
Viszont ezt sokan elmondják azok is, akik végig cigizik a terhességet, de egy fontos dolgot tudni kell, hogy attól, hogy egészséges a születéskor, egészséges gyerekként, a felnőttkorára is kihathat egy embernek, ha az anyja végigdohányozta a terhességet.
Szóval ügyes vagy és így tovább!
1.nek azt olvastam, hogy 8 hónapos terhes vagyok és most derült ki.
Amúgy nem probléma szerintem. Nagyon minimális káros anyag juthatott be a szervezetébe. Anya nekem anno azt mondta, hogy ő mindkét terhesége alatt cigizett de nagyon minimalizáni kellett, hogy néha néha 1et ellehetett szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!