Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok és...

6 hetes terhes vagyok és dohányoztam. Nagyon kívánom a cigarettát, lévén hogy erős dohányos voltam. Mit csináljak ellene?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, mint rágógumi, vagy valami ami csillapítja.
2008. szept. 15. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

IGEN, tudok adni egy tippet, ha elfogadod, nekem bevált: én is elég erős dohányos voltam, és nagyon idegesített, de sehogy sem volt akaraterőm letenni a cigit. Egyszer csak elhatároztam, hogy nem fogom letüdőzni, és így kevesebb nikotin jut majd a szervezetembe... Így is csináltam kb. 1 hónapig, utána minden gond nélkül letettem a cigit remélhetőleg ÖRÖKRE!! Szerintem kiment a nikotin a szervezetemből, és ezért már nem is kívántam egyáltalán!!

Majd ha leszoksz - mert remélem, így lesz, és most már a babára is tekintettel kell lenned - rájössz, hogy mennyire rohadt büdös a cigi, én pl. alig bírom elviselni, amikor valaki bagózik a környezetemben, pedig 20 évig szívtam...!!

Egyébként "fejben" dől el az egész, ha elhatározod, biztosan sikerülni fog!

Jó lenne tudni, hogy nálad is bevált-e a módszer (már ha egyáltalán kipróbálod). Ha igen, légyszi írd meg nekem, kíváncsi vagyok!

Szóval sok sikert a leszokáshoz, és sok boldogságot a babához!

2008. szept. 15. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 2 éve, 10 év dohányzás után tettem le a cigit mágneses biorezonanciás terápia+akaraterő segítségével. Már elég sok mindent kipróbáltam előtte, nekem az jött be. Pont amiatt hagytam abba, mert babát terveztünk, és addigra el akartam felejteni a cigit 8remélem örökre).
2008. szept. 15. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is cigiztem a terhesség elött,de volt mikor elszívtam alatta egy kettőt.De nekem az segített mikor elöszőr láttam Ultrahangon a kicsit.Azóta egy szálat sem szívtam pedig nagyon hiányzik most is.Ráadásul a párom erős dohányzós,de még így is legyőztem,hogy nem szabad.Ha fontosnak tartod a picit akkor neked is mennifog.

Én csak ezt tudom tanácsolni.

26hetes pocis.

2008. szept. 15. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:

CSökkentsd,egyből nem biztos,hogy le tudod tenni.Napi 5,napi 3-2-1,ha már eljutsz az 1-2 szálig az jó és nem lesz nehéz onnan letenni.Amikor rádtör a nikotinéhség igyál meg annyi vizet amennyi csak belédfér,moss fogat v.rágcsálj.Én szotyiztam,pisztácia,ropi,alma,répa,karalábé,rágcsálj v.mit ami sokáig tart,ha elfogy v.elég ismét igyál annyi vizet amennyit csak tudsz.

Nekem az első 2 hét volt nagyon nehéz,de utánna már nem volt kényszer,hogy rágyújtsak.egy idő után rájössz,hogy csak pótcselekvés.

Gondolj arra,hogy sokat árthatsz a babának.

[link]

[link]

[link]

2008. szept. 15. 13:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket! Nekem is az van a szemem előtt, hogy lesz egy picurkám. És remélem hogy sikerülni is fog letenni végleg. Még egyszer köszi a válaszokat! Boldog babavárást nektek is! :-)
2008. szept. 15. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem gondolj arra hogy milyen szerencsés vagy és hány nőnek soha életében nem lehet gyereke -tudom hogy ez erős és biztos sokan igy érzik hogy ezt irom ,de gondolj arra hány ember veszti el a magzatát ,annak ellenére hogy mindent megtesz érte hogy ne legyen baja a babájának és mégis -te pedig eltékozolod ezt a nagy ajándékot amit kaptál-gondolj erre mielőtt rágyújtasz egy szál cigire
2008. szept. 15. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt mondta az orvos ha egy kismama nagyon kívánja a cigit inkább szívja el,de lehetőleg napi 1-5 szálat, annál többet nem, és a leggyengébb nikotintartalmút.Nagyon sok ismerősöm dohányzott terhessége alatt de szerencsére nem lett semmi gond.
2008. szept. 15. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!