Plussz magnézium pezsgőtabi és Magnerot nem sok?
egyáltalán nem,ráadásul a pezsgőtabira hiába van ráírva x mg,nem mind szívódik fel belőle
én épp tegnap kérdeztem erről a dokim,és mondta h a magnéziumot nem nagyon lehet túl adagolni
ha sok max kipisiled vagy meghajt
Én a múlthéten voltam kórházba görcsök és összehúzódások miatt. Én akkor naponta 8-9 magnerotot is bevettem, szinte azon éltem, mégis kórház lett a vége. Amennyire szükséged van, annyit nyugodtan bevehetsz. Egyébként egyáltalán nem sok a pezsgőtabi és a napi 1 magnerot. Én így, hogy már elmúltak a görcsök, napi 3-at szedek.
Boldog babavárást.
Kétlányos 24hkm.
3X2 magnerotot szedek naponta, ezt az orvos mondta, hogy így szedjem. Voltam kórházban 2 hétig, ott is mindenki ilyen dózisban szedte.
Az 1 szem magnerot, plusz a pezsgőtabletta az semmi. Ezek a pezsgőtabletták amúgy kb semmit nem érnek!
A legjobb felszívódású magnézium tabletta a magnerot (dokik+gyógyszerész véleménye) egyetlen magnézium készítmény sem veszi fel vele a versenyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!