Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Plussz magnézium pezsgőtabi...

Plussz magnézium pezsgőtabi és Magnerot nem sok?

Figyelt kérdés
Napi 1 szem Magnerot és 1 db magnézium+multivitamint szedek.Ugye nem sok?23 hetes vagyok és sokat keményedek.
2013. jan. 22. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem,ráadásul a pezsgőtabira hiába van ráírva x mg,nem mind szívódik fel belőle

én épp tegnap kérdeztem erről a dokim,és mondta h a magnéziumot nem nagyon lehet túl adagolni

ha sok max kipisiled vagy meghajt

2013. jan. 22. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a múlthéten voltam kórházba görcsök és összehúzódások miatt. Én akkor naponta 8-9 magnerotot is bevettem, szinte azon éltem, mégis kórház lett a vége. Amennyire szükséged van, annyit nyugodtan bevehetsz. Egyébként egyáltalán nem sok a pezsgőtabi és a napi 1 magnerot. Én így, hogy már elmúltak a görcsök, napi 3-at szedek.

Boldog babavárást.

Kétlányos 24hkm.

2013. jan. 22. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:

3X2 magnerotot szedek naponta, ezt az orvos mondta, hogy így szedjem. Voltam kórházban 2 hétig, ott is mindenki ilyen dózisban szedte.

Az 1 szem magnerot, plusz a pezsgőtabletta az semmi. Ezek a pezsgőtabletták amúgy kb semmit nem érnek!

A legjobb felszívódású magnézium tabletta a magnerot (dokik+gyógyszerész véleménye) egyetlen magnézium készítmény sem veszi fel vele a versenyt!

2013. jan. 22. 19:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok!Akkor beveszek 2 Magnerotot és egy pezsi tabit!!
2013. jan. 23. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!