Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Femibion 400-ba miért nincs...

A Femibion 400-ba miért nincs magnézium?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés... Én külön szedek esténként 2db magneb6-ot.
2013. jan. 3. 17:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is szedek, csak ma hogy olvastam a femibion betegtájékoztatóját, kicsit meglepődtem, hogy ennyi pénzért...
2013. jan. 3. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Hááát igen....

Én most váltok át a Gravidára.Abba sokkal több dolog van,mint a Femibionban,és persze olcsóbb is...

2013. jan. 3. 17:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy én csak a femibiont tudom lenyelni:(

Egyébként én elevitet szednék...

2013. jan. 3. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Énis ugyanígy voltam mint te, van itthon egy 100as elevit meg egy 50-es gravida, de csak a femibion ment le. Mostmár nemis kisérletezek mással amig meg nem szülök.

Hát ezt hogy nincsen benne mg azt be kell nyelni, de a legtöbb kismama az ugyis szed mellé mg-t.

2013. jan. 3. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Jé, ez nekem fel se tűnt. :)

Egy hete váltottam vissza femibionra a gravidáról (előtte femibion 800-at szedtem), mert azt állandóan kihánytam. Nekem pont azóta, hogy visszaváltottam, nem fáj a hasam. De valószínűleg inkább azért van, mert többet tudtam pihenni. Magnéziumot sem vettem be az utóbbi pár napban.

2013. jan. 4. 10:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Én 22 hetes vagyok és nekem is csak most tűnt fel:D
2013. jan. 4. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!