Nagyon aggódom! Ti mit mondtok?
Pár órája írtam ki egy kérdést,h 32 hetesen fájdogál a derekam,méhem.Nem görcsöl,csak fáj.Nagyon megijedtem és a sírás kerülget,nehogy meginduljon a szülés.2 baba,az elsővel nem volt ilyen és teljesen zárt voltam végig.Azt mondják a többiek h lehetséges h a fronttól van,tegnap az eső esett ma meg a hó.Hétfőn megyek egyébként is orvoshoz,remélem addig nem lesz baj.
A párom most elment venni magnézium pezsgőtablettát,amúgy 600 mg-ot szedek egy nap.Védőnő javasolta.De ő már egyből a kórházba akart küldeni,mint mindig mindenért.Fáj fáj,de nem gondolom h ezzel már rohannom kéne be.
Ti mit mondtok?Megnyugtatnátok?
Én bemennék a helyedben. Mind a 2 babámmal kórházba kerültem. Az elsővel olyan későn mentem be hogy csak 5 napot tudták még bent tartani 33+6 ra született. A kisfiammal 29 hetes voltam és nem volt aki a nagyra vigyázzon így egész éjjel keményedtem és csak reggel tudtunk indulni mikor a dokim is bent volt meg a barátnőm is átért a gyerekre vigyázni. A fiammal 9 hetet voltam bent majd az utolsó hetekre hazaengedtek.
Azonnal menni kell Tapasztalat.
Szia! Én épp a minap voltam ezzel kórházba. Elkezdett rövidülni a méhnyak. Menj be a kórházba minnél előbb.
Kétlányos 24hkm.
Ugyan így voltam mint Te és nem vettem komolyan.Pár nap múlva mentem a kötelező terhesgondozásra,akkor már teljesen nyitva voltam 1 ujjnyira.
Rögtön be is fektettek és elindult a baba bent tartása.
De csak egy 7-ig sikerült visszatartani,így a 34.héten megszültem.
Mondjuk teljesen egészséges a fiam,de benne volt a pakliban az ellenkezője is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!