Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki meddig dolgozott miután...

Ki meddig dolgozott miután megtudta, hogy babát vár?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 13:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

5 hetes koromig, veszélyes munkakörre hivatkozva a főnökeim nem engedtek dolgozni. Kicsit unalmas volt itthon, ez a pár hónap, de már csak egy van hátra.

34+4 hetes kismami

2009. aug. 31. 17:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Semeddig.

Még a baba előtt 1 héttel itthon maradtam szabin, aztán meg táppénzen, mert lombikbaba.

Amúgy is veszélyes anyagok vannak a cégnél és hiába irodán vagyok, a szagokkal is árthatok, úgyhogy ez így nem is baj.

2009. aug. 31. 17:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
7 és fél hónapos terhességig :)
2009. aug. 31. 18:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A 31. hetig.
2009. aug. 31. 19:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

20. hetes vagyok, én novemberig terveztem, de ma kiderült, lehet, hogy hamarabb megyek, mert felszámolják az irodát. Így meg hova tudnék elmenni dolgozni? Sok balhé van mostanában az irodában, sokat idegeskedek miatta, néha felmegy a vérnyomásom egy kicsit,keményedek miatta, úgyhogy lehet, hogy jobbat teszek mindkettőnkkel, ha pihenek egyet, utána meglátom, mi lesz a céggel.

De erdetileg, egy nyugis cégnél, ha nincs gond sem velem, sem a babával akkor a 32-33. hétig dolgoznék.

Szerintem ez nagyon sok mindentől függ. Van olyan mhely amelyik stresszes, van amelyik fizikailag megterhelő, van amelyik veszélyes a terhes nőre.

A kismamák sem egyformán bírják a "gyűrődést". Szerintem ez nagyon egyéni, ki mennyi időt szán pihenésre és főleg, hogy bírja e anyagilag a 60% táppénzt.

Nem könnyű!!

Mindenkinek Boldog babavárást(-:

2009. aug. 31. 20:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
32 hétig
2009. aug. 31. 20:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szept. 21-re vagyok kiírva és aug. 17-től vagyok itthon. Először az éves szabimat használom el, de most megyek betegszabira, majd ha még kihúzza a kiscsaj odabent, akk pedig táppénzre.
2009. aug. 31. 23:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Csütörtökön töltöm a 37 hetemet, és még mindig dolgozok!!! Ülő munka én osztom be az időmet, akkor állok, pisilek jövök megyek mikor csak akarok. Ha bírom csinálom, jobb nekem mint otthon tespedni. 24.-ére vagyok kiírva
2009. szept. 1. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!