Ki meddig dolgozott miután megtudta, hogy babát vár?
5 hetes koromig, veszélyes munkakörre hivatkozva a főnökeim nem engedtek dolgozni. Kicsit unalmas volt itthon, ez a pár hónap, de már csak egy van hátra.
34+4 hetes kismami
Semeddig.
Még a baba előtt 1 héttel itthon maradtam szabin, aztán meg táppénzen, mert lombikbaba.
Amúgy is veszélyes anyagok vannak a cégnél és hiába irodán vagyok, a szagokkal is árthatok, úgyhogy ez így nem is baj.
20. hetes vagyok, én novemberig terveztem, de ma kiderült, lehet, hogy hamarabb megyek, mert felszámolják az irodát. Így meg hova tudnék elmenni dolgozni? Sok balhé van mostanában az irodában, sokat idegeskedek miatta, néha felmegy a vérnyomásom egy kicsit,keményedek miatta, úgyhogy lehet, hogy jobbat teszek mindkettőnkkel, ha pihenek egyet, utána meglátom, mi lesz a céggel.
De erdetileg, egy nyugis cégnél, ha nincs gond sem velem, sem a babával akkor a 32-33. hétig dolgoznék.
Szerintem ez nagyon sok mindentől függ. Van olyan mhely amelyik stresszes, van amelyik fizikailag megterhelő, van amelyik veszélyes a terhes nőre.
A kismamák sem egyformán bírják a "gyűrődést". Szerintem ez nagyon egyéni, ki mennyi időt szán pihenésre és főleg, hogy bírja e anyagilag a 60% táppénzt.
Nem könnyű!!
Mindenkinek Boldog babavárást(-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!