Ki meddig dolgozott miután megtudta, hogy babát vár?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 13:59
1/18 anonim válasza:
7.hónapig:)Utána már jól esett pihizni:)
2/18 anonim válasza:
17 hetes koromig dolgoztam, pont lejárt a szerződésem, így más választásom nem is volt.
4/18 anonim válasza:
12 hetes koromban eljöttem, mert napi 12 órás álló munkám volt, ami már akkor nagyon fárasztó volt.
5/18 anonim válasza:
Én pénteken töltöttem a 32. hetet és még most is dolgozom, feltehetőleg szept. végéig
6/18 anonim válasza:
Én a szülés előtt 5 héttel hagytam abba a melót (igaz túl hordtam egy héttel a picit). Persze irodai, ülő munkám volt így legalább nem unatkoztam otthon, nekem jól esett.
7/18 anonim válasza:
Én a 28. hét után szeretnék otthon maradni.Nem annyira a munka, mint inkább az utazás ami nagyon megvisel.
8/18 anonim válasza:
7. hónapot akkor már betöltöttem. Rá 1 hónapra és 1 napra megszületett a kislányom, most már 15 hónapos. :)
9/18 anonim válasza:
Szia! Én okt. 3-ra vagyok kiírva és augusztus 5 óta vagyok itthon. Most még az éves szabimat töltöm egyben vettem ki az egészet, jövő hét elejétől megyek táppénzre.
10/18 anonim válasza:
10 hét után betegállományba vonultam. Mentem volna előbb is, de be kellett tanitanom magam helyett egy kolleganőt. Veszélyeztetett munkakörben dolgozom nem is dolgozhattam volna a 12. hét betöltése után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!