A terhesség végén mennyire gyötört titeket GYOMORÉGÉS?
Figyelt kérdés
38+3 hetes kismama vagyok!2013. jan. 22. 13:01
1/13 anonim válasza:
nem vagyok a végén csak 28 hetes vagyok, de már most durva gyomorégésem van
2/13 anonim válasza:
szia, én pont ma vagyok 23 hetes, de éjszaka felébredek rá, hogy marja a sava a torkom, ma kaptam egy érdekes tippet, citromos vizet kell inni, állítólag segít, hát egy próbát tutira megér :)
4/13 anonim válasza:
Engem nagyon... és semmi nem vált be. Már szinte ülve aludtam, mert úgy egy fokkal jobb volt. Ez volt az egyik fő ok, hogy már nagyon vártam, hogy megszülessen. A másik a hátfájás. :)
5/13 anonim válasza:
Kb. 26 hetesen kezdődött, de annyira égett a gyomrom, hogy szinte ülve aludtam és csak jobb oldalra tudtam fordítani a fejem:-(. 35 hetes kor körül valamennyit javult.
Kitartást, már nincs sok hátra:-).
6/13 gabszem válasza:
nekem szinte elejétől volt, hú hát én megettem van 10 doboz Rennie-t a terhesség alatt... Főleg éjszaka volt rossz, de szülés után rögtön elmúlt. Kitartás
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) ...már én is alig várom, hogy vége legyen!!! :)
2013. jan. 22. 14:09
8/13 anonim válasza:
Az eleje óta gyötör, de szerencsére csak lefekvéskor. Úgy vettem észre, hogyha iszom alvás ellőtt egy calcuim pezsgőtabit, akkor nem marja a torkomat a sav. Igenám, csak akkor meg vagy 4szer ki kell mennem pisilni éjjel :S
9/13 anonim válasza:
hát nekem eléggé...felébredek éjszaka..na meg a pisilés...és az alvás...szülessen már meg :) ...
29 hetes vagyok
10/13 anonim válasza:
nagyon- hideg tejet vedeltem éjjel nappal. Férjem már tehetnet akart nekem venni.
Nekem a tej segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!