Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A gyomorégés most már a...

A gyomorégés most már a terhesség végéig eltart?

Figyelt kérdés
Most 23 hetes vagyok, egy hete kezdődött, és nagyon kellemetlen:(
2012. aug. 22. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem elkeseríteni akarlak, de kitarthat!

Nekem is kb. ekkor kezdődött és a szülésig szenvedtem vele!

2012. aug. 22. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem időszakosan jön elő. Nem biztos,hogy így lesz,de az is lehet,hogy igen. Próbálj meg többször kevesebbet enni,ez segíthet. A vége felé meg már úgysem bírsz annyit enni,mint szeretnél.. :) boldog babavárást!
2012. aug. 22. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:
igen.. nekem kb a 30. héttől van, minden éjjel marja a hányás a torkomat. akármit csinálok ez van. ha éjfélkor fekszem és 8kor eszek utoljára akkor is. sokat ne egyél egyszerre
2012. aug. 22. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:

nem tudlak sok jóval biztatni, nekem mindkét terhességemnél végig rettenetesen égett a gyomrom, Rennie-n éltem. Emlékszem, az első babánál, szülés előtt egy héttel már kórházban voltam, és a szobatársakkal mindig jókat derültünk azon, hogy éjszaka, hol itt csörög a Rennie-s csomagolás, hol ott! :-)

Szóval nekem végig kitartott, a vége felé szinte ülve aludtam, és sok-sok Rennie-t beszedtem, mert akkor kicsi időre jó lett tőle.

De szülés után azonnal elmúlt a gyomorégés!!!!

2012. aug. 22. 12:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Ezek szerint kénytelen leszek felkészíteni magamat lelkileg erre... :(
2012. aug. 22. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyomorégésre nekem a Salvus-víz vált be a legjobban. Teljesen elmúlik tőle. 1 dl ha érzed hogy kezd égni a gyomrod, 10 perc múlva már sokkal jobb, fél óra múlva pedig már el is felejtetted.

De naponta csak 1-2 decit ajánlott inni, mivel nagyon magas az ásványi anyag tartalma, közel 23.000 mg/l (összehasonlításként a szentkirályiban 520 mg/l van). De legalább nem keserű, hanem csak sós az íze.

2012. szept. 5. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!