A gyomorégés most már a terhesség végéig eltart?
Nem elkeseríteni akarlak, de kitarthat!
Nekem is kb. ekkor kezdődött és a szülésig szenvedtem vele!
nem tudlak sok jóval biztatni, nekem mindkét terhességemnél végig rettenetesen égett a gyomrom, Rennie-n éltem. Emlékszem, az első babánál, szülés előtt egy héttel már kórházban voltam, és a szobatársakkal mindig jókat derültünk azon, hogy éjszaka, hol itt csörög a Rennie-s csomagolás, hol ott! :-)
Szóval nekem végig kitartott, a vége felé szinte ülve aludtam, és sok-sok Rennie-t beszedtem, mert akkor kicsi időre jó lett tőle.
De szülés után azonnal elmúlt a gyomorégés!!!!
Gyomorégésre nekem a Salvus-víz vált be a legjobban. Teljesen elmúlik tőle. 1 dl ha érzed hogy kezd égni a gyomrod, 10 perc múlva már sokkal jobb, fél óra múlva pedig már el is felejtetted.
De naponta csak 1-2 decit ajánlott inni, mivel nagyon magas az ásványi anyag tartalma, közel 23.000 mg/l (összehasonlításként a szentkirályiban 520 mg/l van). De legalább nem keserű, hanem csak sós az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!