Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ártható a picinek?

Szerintetek ártható a picinek?

Figyelt kérdés
Míg nem voltam terhes torokfájásra nekem a Naturland Elixirium vált be. Most megint fáj már 2hete mondtam is a háziorvosnak azt mondta hogy szopogassam a Septofort tablettát de nem használ. Szerintetek ha iszok a Naturlandból azzal árthatók a picinek? 29hetes vagyok. Dokinak hiába mondom hogy nem használ a Septofort nem is figyel rám mit mondok.

2013. jan. 21. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a terhességem legelején is nagyon beteg lettem és most is karácsony előtt 28 hetesen.

Légcső és hörgő gyulladásom lett,a torkom is nagyon fájt...

Nem kaptam elöször semmit!

Tantum verdét kellett szopogatnom...mellé ettem mindennap 4x egy kiskanál mézet!

Elég sokára de használt!

Köhögésre Stodal szirupot ittam ami nagyon jó,azt lehet terhesen is!

Most karcsáonykor már nagyon rosszul voltam,akkor a doki már nem tudott mit csinálni,adott antibiotikumot,de akkor már fulladtam is!

Szóval nem direkt nem ad,hanem mert nem szabad!

Próbáld ki a tantum verdét és a mézet,hidd el segiteni fog!!!!

32hkm:)

2013. jan. 21. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

nem ártasz vele

kakukkfű alkoholos kivonata ( a kakukkfű amúgy is gyógynövény és köptető nyákoldó köhögéscsillapító hatása van az a picike alkohol meg fertőtlenít)

de mivel gyerekeknek is írják fel biztos h nem árt

2013. jan. 21. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
na a kakukkfű pont nem jó terhesen!!!!!! Nagyobb mennyiségben (kivonat annak számít), terhesen tilos! (nyilván a csirkecombon pár darabka nem okoz bajt, de töményen tilos!!!)
2013. jan. 21. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:

1.vagyok!

Igy igaz ahogy az utolsó válaszadó mondja!

Terhesen nem lehet szednmi,ezért írtam,mit próbálj meg!!!

Tessék itt írja le,olvasd el!

[link]

2013. jan. 21. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:

az elixirium thymi compozitium

gyerekgyógyszer h ártana a magzatnak ?

napi 3*10ml ?

mind a 3 gyereknél használtam mikor fájt a torkom ....

és a gyerekeknél is mikor nekik fájt .....

2013. jan. 21. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:
amit a 4es irt az nem az a szer mint amit a kérdező kérdezett.....
2013. jan. 21. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:

De abba nem cska kaukkfű van ám!

Mellesleg ha utána olvasol annak is,ott is leírja hogy a kismama csak orvosi utasításra és megfigyelés mellett szedheti!

Nem hülyeségből nem adnak semmit!

Nekem a tantum verde is meg a stodal is segitett....nem muszáj csak egyhez ragaszkodni,főleg ha nem szándékoznak semmit sem felírni,valami oka biztos van!

Lehet valakinél semmit nem csinál,de másnál nem jó!

Sztem bízz a dokiban,recept nélkül is tudnak adni olyat ami használ!

2013. jan. 21. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!