Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen márkájú tisztálkodás...

Ti milyen márkájú tisztálkodási szereket vettetek a picinek?

Figyelt kérdés
Gondolok a popsi krémre, tusfürdőre, testápolóra és a többi fontos dologra.

#szer #tisztálkodási
2013. jan. 15. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:

első gyerekkel :

gabi szinte mindenből . ebben nem csalódtam egyáltalán a legjobb a zsíros - zöld tubusos krémje - és a fogkrém - a tejfogkrém és a vadvirágos fürdető.

kaptunk egy csomó Johnsons márkájú szart bocsi de tényleg az . csak kiütéses lett mindegyiktől kivétel nélkül.

második babánál babé termékeket választottunk aránylag jó döntés volt a koszmó elleni sampon irtó jó a többi krémje is csak a testápolótól vártam többet.

ezekből még van eü kártyára veszem őket .

2013. jan. 15. 15:39
 2/7 A kérdező kommentje:
gabi termékeket is lehet eü kártyára venni?
2013. jan. 15. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Első 3 hónapban gyógyszertári termékeket használtunk. Aztán gabi fürdetőt, mert rengeteget kaptunk. Popsikrémből még most is a gyógyszertárit vezsem, mert olcsó és jó. Testápolót, olajat soha nem használtam.
2013. jan. 15. 15:55
 4/7 gabszem ***** válasza:

popsi krém: amig nagyon pici volt addig szinte csak Sudocrem-et használtam, de ez elég drága. ÉN használtam Naturlandoasat is, gyógyszertárit is (ez nagyon folyós, nem szeretem), ami most bevált az a DM-ben kaphato Babylove popsikrém (világoszöld tégelyes). Sudocrem akkor a legjobb, ha ki van pirosodva, ez hamar elmulasztja.

Tusfürdő: a legjobban nekünk a DM-es Babylove vált be, de használtunk már Bübchent, Niveát is. Igazából egyikkel se volt gond.

Testápolót a doki szokott felírni, gyógyszertárban kutyulják és teljesen jól bevált. Ha nagyon hideg van akkor valami zsírosabbal érdemes a pici arcát bekenni (akár popsikrém is lehet)

2013. jan. 15. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

5 hónapos a lányom. A gyógyszertári fürdetőt használom, a gyógyszertári popsikenőcsöt és néha sudocremet. Azt hiszem mást nem.

(Nem spórolás miatt, mert meg tudnám venni a legdrágábbat is, de szerintem nem kell tusfürdő, testápoló, olaj és hintőpor.)

2013. jan. 15. 16:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Popókenőcs:Neogranormon

Tusfürdő:Johnson's

Testápoló:Gabi

Sampon:Ziaja baby

Hintőpor:szintén Johnson's

Nekünk ezek váltak be!

2013. jan. 15. 17:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyógyszertári fürdető és popsikrém, más nem is kell, a haját simán lehet a fürdetővel mosni.
2013. jan. 15. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!