Ti milyen márkájú tisztálkodási szereket vettetek a picinek?
első gyerekkel :
gabi szinte mindenből . ebben nem csalódtam egyáltalán a legjobb a zsíros - zöld tubusos krémje - és a fogkrém - a tejfogkrém és a vadvirágos fürdető.
kaptunk egy csomó Johnsons márkájú szart bocsi de tényleg az . csak kiütéses lett mindegyiktől kivétel nélkül.
második babánál babé termékeket választottunk aránylag jó döntés volt a koszmó elleni sampon irtó jó a többi krémje is csak a testápolótól vártam többet.
ezekből még van eü kártyára veszem őket .
popsi krém: amig nagyon pici volt addig szinte csak Sudocrem-et használtam, de ez elég drága. ÉN használtam Naturlandoasat is, gyógyszertárit is (ez nagyon folyós, nem szeretem), ami most bevált az a DM-ben kaphato Babylove popsikrém (világoszöld tégelyes). Sudocrem akkor a legjobb, ha ki van pirosodva, ez hamar elmulasztja.
Tusfürdő: a legjobban nekünk a DM-es Babylove vált be, de használtunk már Bübchent, Niveát is. Igazából egyikkel se volt gond.
Testápolót a doki szokott felírni, gyógyszertárban kutyulják és teljesen jól bevált. Ha nagyon hideg van akkor valami zsírosabbal érdemes a pici arcát bekenni (akár popsikrém is lehet)
5 hónapos a lányom. A gyógyszertári fürdetőt használom, a gyógyszertári popsikenőcsöt és néha sudocremet. Azt hiszem mást nem.
(Nem spórolás miatt, mert meg tudnám venni a legdrágábbat is, de szerintem nem kell tusfürdő, testápoló, olaj és hintőpor.)
Popókenőcs:Neogranormon
Tusfürdő:Johnson's
Testápoló:Gabi
Sampon:Ziaja baby
Hintőpor:szintén Johnson's
Nekünk ezek váltak be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!