Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol, mennyiért, milyen textil...

Hol, mennyiért, milyen textil pelenkát vettetek? És mennyit?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 20:22
 1/9 nittababy ***** válasza:
Én Cseh textil pelust vettem 5db azt hiszem kétezer forint volt az Auchanba!!
2013. jan. 6. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyenből vettem 3 csomaggal a Brendonban.

2013. jan. 6. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Régi hagyományos cseh textil pelenkát vettünk Szlovákiában. 1 db 1,7EUR volt.

20-at vettünk.

3db-ot anyukám elnegyedelt, így lett 12 db kicsi, amivel a kis száját stb törölgetjük majd. A többit hagytuk eredeti nagyságában.

Nagyon jó, sűrű szövésű, tartja a méretét.

2013. jan. 6. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is pont azt vettem amit a 2es.

A Brendonból,de én csak két csomaggal vettem. :D

39 hkm

2013. jan. 6. 22:42
 5/9 anonim ***** válasza:

az árakra már nem emlékszem, de vettem a lidl-ben macimintásat, azzal nem vagyok elégedett mert ritka szövésű... azt inkább csak alátétnek használom.

meg vettem a pennyben sűrű szövésűt mikor akciós volt, az sima fehér, kisebb, de sokkal jobban szeretem.

összesen a kétfajtából 15 db van, az elég.

2013. jan. 6. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

Innen vettem 2 csomaggal, nagyon jók a termékeik szerintem. Duplán szőtt a textilpelenka, néhány amit megnéztem előtte személyesen, elég laza szövésű volt. Élesben még nem próbáltam, de szerintem jó lesz :)

37 hetes km

2013. jan. 6. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Én vaterán vettem, 200 Ft/db-ért cseh pelenkát 20 db-ot. Meg vagyok elégedve vele. (De már két éve, nem tudom, hogy árul-e még az az eladó)
2013. jan. 7. 09:14
 8/9 anonim ***** válasza:
68*68-as egy kicsit picinek tűnik, még fog zsugorodni is a mosástól. De ha csak fej alá kell, nem pelenkázni, akkor jó
2013. jan. 7. 09:15
 9/9 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Az én babám már 5 hónapos. Mielőtt megszületett csak 10 db-ot vettem, mert elég lesz az, főleg hogy van szárítógépem. Még a kórházban voltunk, amikor elküldtem a férjemet a 2. csomagért. A 3.-at most vettük, hogy elkezdtük a hozzátáplálást.
2013. jan. 7. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!