Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Striák! Nálatok hanyadik...

Striák! Nálatok hanyadik héten kezdődött, vagy vettétek észre drága kismamik?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 34 hetes,de még egyet se vettem észre!! :)
2012. dec. 2. 20:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt a terhesség alatt. A dm.ben kapható a Shüsszler só 1+11 testápolója, Én azzal kentem magam végig + olivaolaj és néha ha eszembe jutott körömvirágkrém. Viszont a hasamra fektettem a legtöbb hangsúlyt, az nem is lett csíkos, de combom szülés után igen, belül is kívűl is. :( Már bánom hogy ott nem kentem ennyire.
2012. dec. 2. 20:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Előző terhességem után a köldökömnél lett egy apróság, de észre sem lehetett venni Most 30 hetes ikreskismami vagyok, de pár napja a köldököm körül kijött 1-2, pedig folyamatosan kenem, olajozom....:(
2012. dec. 2. 21:04
 4/11 anonim ***** válasza:

En eszre se vettem volna ha egyik nap tukorrel nem nezem meg a pocakom. A pocakom alatt kicsi lila csikok vannak egy helyen. Nem veszes, engem nem zavar.

36 h km

2012. dec. 2. 21:24
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem nem voltak, pedig 2 baba volt egyszerre a pocimban.
2012. dec. 2. 22:35
 6/11 anonim ***** válasza:
33 évesen szültem, de nem jött ki striám csak az utolsó napokban alul a pocimon, amit én nem is láttam. Szülés után ahogy fogytam akkor vettem észre, hogy a köldököm körül van pár repedés is, de nem vészes. Eltelt 3 év már azóta, de most mintha még erősebb lenne az a pár stria, nem értem. Minden nőnek más a bőre, egy kicsit genetika, talán az ápolás is segít, de szeintem a kor is befolyásolja. Minnél idősebb valaki annál kevesebb kollagén termelődik a bőrben. Bár láttam én már 20 éves tiszta striás kismamit is. A lényeg szerintem, hogy fokozatosan kell hízni, a hírtelen súlygyarapodásnál a bőr nem tud eléggé nyúlni és megreped...
2012. dec. 2. 23:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem a mellem volt/van tele olyan lila kis csíkokkal...A szülés előtt pár héttel jöttek ki...Szóval olyan 30-32. héten!
2012. dec. 2. 23:55
 8/11 anonim ***** válasza:
DE jó, hogy itt senki sem csíkos!! :)
2012. dec. 3. 06:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ennyien írtatok. Én 24 hetes vagyok, de még hál Istennek nem találkoztam velük, remélem elkerülnek. Kenem én is babaolajjal. Boldog babavárást, minden kismaminak! :DDDD
2012. dec. 3. 07:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Félidősen kezdődött a csípőmön, derekamon, majd 30. hét körül megjelentek a combomon is, a hasamon 38. hét körül jöttek elő a csíkok, pedig azt hittem ezeket megúszom, de nem. A mellem alsó része nagyon hamar becsíkosodott, már az 1.-2. hónapban, mert hirtelen hatalmasat nőtt a mellem (kb 2-3 számot). 25 kg-ot híztam a terhesség végéig.
2012. dec. 3. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!