Hogyan kezdődött az émelygős, hányingeres, hányós korszakotok?
Figyelt kérdés
Egyik reggel felkeltetek és azzal, vagy egy kaja szagától vagy hogyan?És mi volt, émelygés,hányinger,hányás2012. nov. 18. 16:30
1/5 anonim válasza:
A legelső, most volt pár napja miután kiderült babám lesz, reggeli első kávé, úgy ahogy volt vissza jött!
2/5 anonim válasza:
Hát igen ugy, hogy reggel hányingerem volt az elsõ hónap után, néha volt hányás is. Viszont 3 hónap után elmulott. Kajaszagra is érzékeny voltam, de volt olyan is, hogy porszagot éreztem és megkérdeztem, a mellettem ülõtõl, hogy mond te nem érzel porszagot?:)
3/5 anonim válasza:
nekem délután kezdődött.. valami nem volt oké, rossz volt a közérzetem, ledőltem, de azzal a lendülettel keltem is föl megcsodálni a wc-t egész közelről. aztán ez kb 3-4 hétig ment. olyan nagyon rosszul nem voltam, váratlanul tört rám általában.
4/5 anonim válasza:
felkeltem reggel, kimentem reggelizni és utána a wc-re kellett szaladni :) nem esett olyan jól a reggeli mint kellett volna :D
5/5 anonim válasza:
Nekem mindig du, este volt. Az elso egy bevasarlas alkalmaval, meg kellett allnom nagy levegot venni. Szedultem is. Akkor meg nem tudtam h terhes vagyok. Onnantol minden nap a 12.hetig rosszul voltam.
34h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!