Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan kezdődött az émelygős,...

Hogyan kezdődött az émelygős, hányingeres, hányós korszakotok?

Figyelt kérdés
Egyik reggel felkeltetek és azzal, vagy egy kaja szagától vagy hogyan?És mi volt, émelygés,hányinger,hányás
2012. nov. 18. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
A legelső, most volt pár napja miután kiderült babám lesz, reggeli első kávé, úgy ahogy volt vissza jött!
2012. nov. 18. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát igen ugy, hogy reggel hányingerem volt az elsõ hónap után, néha volt hányás is. Viszont 3 hónap után elmulott. Kajaszagra is érzékeny voltam, de volt olyan is, hogy porszagot éreztem és megkérdeztem, a mellettem ülõtõl, hogy mond te nem érzel porszagot?:)
2012. nov. 18. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem délután kezdődött.. valami nem volt oké, rossz volt a közérzetem, ledőltem, de azzal a lendülettel keltem is föl megcsodálni a wc-t egész közelről. aztán ez kb 3-4 hétig ment. olyan nagyon rosszul nem voltam, váratlanul tört rám általában.
2012. nov. 18. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
felkeltem reggel, kimentem reggelizni és utána a wc-re kellett szaladni :) nem esett olyan jól a reggeli mint kellett volna :D
2012. nov. 18. 17:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem mindig du, este volt. Az elso egy bevasarlas alkalmaval, meg kellett allnom nagy levegot venni. Szedultem is. Akkor meg nem tudtam h terhes vagyok. Onnantol minden nap a 12.hetig rosszul voltam.

34h km

2012. nov. 18. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!