12 hetes terhesen normális, hogy most kezdek hányingeres lenni?
Figyelt kérdés
Eddig elvétve volt hányingerem. Max.hetente 2-3x rámjött, de az is csak amolyan múló pillanat.
Most meg 12hetesen alig bírok valamit csinálni, jó ha félórát nagy nehezen eldolgozgatok. Utána muszáj ledőlnöm, mert szédülök és hányingerem van. Mit jelentsen ez? Épp ilyenkor múlnak a tünetek általában, nekem meg most jön???
2012. júl. 29. 10:13
1/6 Anita8401 válasza:
Nyugi van ilyen nekem a 16 ès 20 hét között jött elò a hányingeres időszakom :-) de már elmúlt szerencsére :-)
21 hetes kismama
2/6 anonim válasza:
Én 11 hetes vagyok. Eddig mindenkinek büszkélkedtem, hogy semmi tünetem nincs. Most meg... :( Állandó hányinger, állandó fáradság, na és a szédülések :/ Remélem hamar elmúlik.
3/6 anonim válasza:
nekem a 10. héten erősödtek és tartanak, a hányások meg sűrűsödnek
18+4 hkm
4/6 A kérdező kommentje:
Húúha, köszi, akkor megnyugodtam. Érdekes, ezt ezelőtt nem is gondoltam volna...:)
2012. júl. 30. 08:01
5/6 anonim válasza:
Mi lesz velünk kérdező??? :) :) Én nem akarok hányni!! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!