15+1 hetes vagyok, eddig minden nap éreztem a méhtartó szalagok nyúlását (olyan kis mensis fájdalom), de ma nem, Nálatok volt így, ez normális?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2012. júl. 27. 18:18
1/5 anonim válasza:
A tünetek jönnek-mennek.Én nem is éreztem minden nap.Nyugodj meg, mert így nagyon hosszú lesz a 40 hét...igaz én is aggódok mindig valamin :D
24 hkm
2/5 anonim válasza:
Én 1 kezemen meg tudom számolni, eddig hányszor éreztem.
22hkm
3/5 anonim válasza:
Én még csak 9+5 napos vagyok,de én is nagyon gyakran érzem,ha nem is minden nap,de sokszor...néha azon gondolkodom,ez most görcs...vagy nem...én is aggódós vagyok sajnos!Nekem azt mondták ez természetes!Mások vagyunk,másként reagálunk....
4/5 Major Andrea válasza:
Én is éreztem minden nap, aztán kb. 16-17 héttől egyáltalán nem. Mintha azóta sokkal könnyebb lenne a várandósságom. Az elején mindig mindenféle "bajom" volt.
21 hkm
5/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem kezdek megnyugodni, akkor ezt nem kötelező érezni...
2012. júl. 28. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!