11 hetes vagyok, elég hányós-hányingeres, tegnap viszont nagyon sokat öklendeztem, de nem hánytam, volt még valaki így?
én a 25.hétig hánytam,és még utána 1x a 28.héten.
összesen 75x,volt egy nap,hogy 4x,volt,hogy csak émelyegtem.ez a terhesség miatt van,nem ettél rosszat.egy idő után nekem is jobb volt,reggel hánytam aztán utána nem voltam rosszul,de az első 14 hétben egész nap csak feküdtem.el fog múlni,kitartást!
A terhesség miatt van hányingered, nincs köze ahhoz, mit eszel - így hánynod sem "kötelező". A legtöbb terhesnek a 6. és 12. hét között van hányingeres korszaka, de ez egyénileg változhat. Itt egy kis okosság: [link]
Én egyszer sem hánytam, csak 24 órában hányingerem volt, a 13. hét elején meg hirtelen megszűnt.
18. hétig non stop ezt éreztem. Azt hittem sose lesz vége. Aztán csak elmúlt (sőt, meg is szültem :o)
Reggel és délelőtt volt elviselhetőbb, estére a legrosszabb, sőt, volt hogy éjjel arra ébredtem, hogy öklendezem. Hányni összesen egyszer hánytam, mégis a 18. hétig csak fogytam.
Ez hormonális, nem nagyon tudsz mit tenni, nekem az összes hányás elleni "praktika" csak rövid ideig segített.
Ami viszonylag jó volt, az a B6 vitamin, egy ampullával ha lenyeltem, akkor az kb. egy órán át hatott, csak hát abból nem lehet akármennyit bevenni, így csak a szükséges időpontokban vettem be, amikor nagyon nem kellett a rosszullét, mert valami fontos dolgom volt pl. este.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!