Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MI lehetett ez? Nem kaptam...

MI lehetett ez? Nem kaptam levegőt, majd elkezdett fájni a derekam, még feküdni sem tudtam, hánytam sokat, még akkor is öklendeztem amikor már nem jött, keményedett a hasam iszonyatos fájdalom volt.25. hét

Figyelt kérdés
Valamelyik este volt ez,nagyon megijedtem,vagy 3 órán keresztül ez volt,még feküdni meg ülni sem tudtam,nagy nehezen befeküdtem egy kád melegebb vízbe és attól enyhült egy idő után.De mi lehetett ez?Volt már valakinek hasonló?
2012. aug. 19. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Elképzelésem sincs, hogy mitől lehetett. Illetve van, de eléggé valószínűtlen, hogy gyomorrontást kaptál volna, mert akkor valószínűleg hasmenésed is lett volna. Furi... Leheg, hogy valami durva hormonváltozás idézte elő. Babád jól van? Mocorog? Nem kérdeztél orvost erről?
2012. aug. 19. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Médea, te írtál ki múltkor egy kérdést hogy keveset mozog a babád és hogy nem magyarországon vagy és mennék uh..vagy ilyesmi.. mi lett azóta?

bocs hogy ide írok ! kedves kérdező

2012. aug. 19. 17:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Jól van,mozog meg minden.A doki igazából semmit sem tudott mondani mi lehetett hogy pihenjek meg vegyek be magne B6-ot.Ennyit mondott.

2. Csak nyugodtan.:)

2012. aug. 19. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha morocorog, akkor nincs gond, hála az égnek! Remélem többször nem kell ilyet átélned!

2. válaszoló, kiderült, hogy csak lustább volt, és nem akart mozogni. Aztán másnap uh volt, teljesen makk egészséges, a köldökzsinór sem volt még a nyaka közelébe sem, úgyhogy megnyugodtam. Amúgy kiderült, hogy kislány, szóval a nagy ijedtség átcsapott nagy örömbe. Köszi a kérdésed!

Szép babavárást nektek!

Kérdező, ne aggódj, csak bízz a babádban meg hallgass a dokidra és akkor nem lesz baj! igyál sok folyadékot, mert ha pl vírus miatt voltál rosszul, akkor az "kimossa" belőled!

2012. aug. 20. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!