MI lehetett ez? Nem kaptam levegőt, majd elkezdett fájni a derekam, még feküdni sem tudtam, hánytam sokat, még akkor is öklendeztem amikor már nem jött, keményedett a hasam iszonyatos fájdalom volt.25. hét
Médea, te írtál ki múltkor egy kérdést hogy keveset mozog a babád és hogy nem magyarországon vagy és mennék uh..vagy ilyesmi.. mi lett azóta?
bocs hogy ide írok ! kedves kérdező
Jól van,mozog meg minden.A doki igazából semmit sem tudott mondani mi lehetett hogy pihenjek meg vegyek be magne B6-ot.Ennyit mondott.
2. Csak nyugodtan.:)
Ha morocorog, akkor nincs gond, hála az égnek! Remélem többször nem kell ilyet átélned!
2. válaszoló, kiderült, hogy csak lustább volt, és nem akart mozogni. Aztán másnap uh volt, teljesen makk egészséges, a köldökzsinór sem volt még a nyaka közelébe sem, úgyhogy megnyugodtam. Amúgy kiderült, hogy kislány, szóval a nagy ijedtség átcsapott nagy örömbe. Köszi a kérdésed!
Szép babavárást nektek!
Kérdező, ne aggódj, csak bízz a babádban meg hallgass a dokidra és akkor nem lesz baj! igyál sok folyadékot, mert ha pl vírus miatt voltál rosszul, akkor az "kimossa" belőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!