Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Mitől nyilal bele a...

SOS! Mitől nyilal bele a fájdalom a keresztcsontomba és a lábamba? Nyomhat a baba valamilyen ideget?

Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok, megrövidült méhnyakkal, de a méhszájam teljesen zárt. (2 napja nézte a doki.) 2 órája alig bírok menni, mert ha felállok, vagy elindulok, a keresztcsontom bal oldalába belenyilal a fájdalom, ami a combom tövébe is kisugárzik. Ez mitől lehet? Csak azért ijedtem meg, mert olvastam, hogy a vajúdás is kezdődhet derékfájással, de nekem csak akkor fáj, ha mozgok. Volt valakinél hasonló?
2012. aug. 17. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen volt ilyen, volt hogy séta közben nyilallt, majd' összeestem, és olyankor nem is tudtam továbbmenni.

Az utolsó 2 hónapom így telt.

Elvileg ez a terhesség velejárója, valakinek előjön, valakinek nem, de nem jelent egyből rosszat.

Persze ha szörnyű fájdalmaid vannak, akkor irány a doki.

2012. aug. 17. 12:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Ó, nagyon köszönöm a gyors választ! nem elviselhetetlen a fájdalom, csak meglepődtem, mert eddig még nem volt ilyen.
2012. aug. 17. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, nagyon fájdalmas volt!

S igen, ijesztő is volt elsőre, de nekem is többször előjött a terhesség utolsó heteiben. Nekem a doki azt mondta, hogy ez "egyszerűen" azért van, mert átalakult a testem, nagy nyomás és sok inger éri, úgyhogy maga a terhesség okozza. Nekem is mozgáskor jött el, néha menni se tudtam.

2012. aug. 17. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!