Éles fájdalom. Ilyenkor a húgycsövemet nyomhatja meg a baba? Nektek is volt ilyen fájdalmatok?
Szinte ilyenkor csillagokat látok annyira fáj,kellemetlen!
Ti tudtátok enyiheni,valami jó módszer,esetleg póz??
35hkm.
Igen, mindket terhessegem vegen volt ilyen, mintha kest szurtak volna belem, de csak par mp-ig tartott.
Az elso babam feje ket hettel szules elott beekelodott, utana nagyon sokszor volt ez a fAjdalom. A masodik babaval csak keves alkalommal, de o csak vajudas kozben szallt e teljesen.
Nem tudom, mit nyom, de rettenetes. Néha olyan érzésem van, mintha megmarkolná a hólyagom, és csavarna rajta egyet :) Szörnyű, mit tudnak művelni.
Semmi ötletem nincs rá, nekem csak akkor csinálja, ha a kanapén heverek. Szintén egy 35 hkm
A kis rosszcsontok :-)
Hát tényleg rettenetes érzés,de a jo benne hogy tényleg csak pár másodperc az egész,a rossz az hogy töbször is megkinoztatja anyát!
Egyébként egy tündér,imádom...napközben nagyon jó kisbaba..de,ezt az esti 1-2órás folyamatos mocorgást szivesebben kihagynám!!! ;-))
Ne értsetek félre..én imádom ahogy jön-megy..csak néha a falat letudnám kaparni,ugy tud fájni a mocorgása! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!