Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet valami baja a picinek,...

Lehet valami baja a picinek, ha a fogantatást megelőzően mindketten betegek voltunk?

Figyelt kérdés
A páromnak egy hosszú ideig tartó gyomorfájdalmas betegsége volt, feltételezem tőle kaptam el valamit, csak rám másképpen hatott: egy teljes napig hánytam és hasmenésem volt, illetve közel 39 fokos lázam volt, melyet az Algopirin azonnal levitt. Másnapra már semmi bajom, csak kis étvágytalanság, a gyomrom nekem is gyenge volt, minden más tünet eltűnt. Minderre rá úgy 3 napra kellett lennie a peteérésemnek és szépen meg is fogant a baba. De lehet valamilyen maradandó baja neki szülei betegsége miatt?
2013. jan. 15. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem genetikai eredetű a betegség, akkor nem.
2013. jan. 15. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz ettől ne aggódj!

Az első 6 hétben a baba egyébként is őssejtek halmaza, így ha bármi defektus keletkezik, képes kijavítani magát. Ezért is mondják azt, hogy ha valaki eseteleg nem is tudta, hogy terhes és úgy ivott, gyógyszert szedett stb, abból sincs semmi probléma.

Én személy szerinte mikor peteérésem volt, majdnem minden nap ittam (persze nem voltam tök részeg), mert egyik nap csapatépítő volt a munkahelyemen, másik nap meg barátainkhoz mentünk valamit ünnepelni.

Jah, és panadolt is kapkaodtam ezekben a napokban, úgy fájt a fejem,,,

Ehhez képest gyönyörű, egészséges kislányom született, aki már 9 hónapos kúszó-mászó nagylány :)

Egyébként gratulálok! Jó babavárást! :)

2013. jan. 15. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:
nem, ilyentől semmi baja nem lesz.
2013. jan. 15. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Dehogy lehet. :)

Ettől tuti nem.

2013. jan. 15. 23:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek! Meg is nyugodtam! 2. hozzászólónak különösen köszönöm, igazából ő az első ember, aki eddig gratulált nekem, fura is volt látni, újból tudatosult bennem. :) Család csak örül, de gratuláció szó nem hangzott el, másnak meg még nem mondtam.
2013. jan. 15. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!