Tgyás-t a szülést megelőzően szeretném megigényelni. Melyik adatlapot kell kitöltenem hozzá?
úgy emlékszem én nem töltöttem ki semmilyen adatlapot, a körzeti orvos adott vmilyen papírt hogy ekkor fogok szülni és mostantól szülési szabadságon vagyok, ezt kellett beküldenem a mhre a bérszámfejtésre, és szülés után kellett még mindenféle papírokat beküldenem
de az én mhem tb kifizetőhely, ha a tied nem az, akkor lehet másként van
mhet kérdezd meg a bérszámfejtést, vagy a körzeti dokidat
3db nyomtatványt kell letöltened:
1.Igénybejelentés Táppénz, terhességi-gyermekágyi segély, gyermekgondozási díj, baleseti táppénz igényléséhez (IB. 20. r.sz.) [link]
2.Pótlap terhességi gyermekágyi segély megállapításához (PL. 30/thgys. r.sz. [link]
3.Nyilatkozat a tehességi-gyermekágyi segély megállapításához (NYIL. 40/thgys. r.sz. [link]
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Sajnos nem Tb kif.hely a munkahelyem, de ami méginkább sajnos,hogy elég bénák és nem annyira segítőkészek.
Az Oepet is hívtam, ők is azt mondták,h ezt a munkáltatónak kellene teljesen intézni.
Kicsit a sarkamra állok, aztán remélem, segítőkészebbek lesznek, így könnyű, hogy lerázzák magukról a feladataikat...
Még1X köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!