Ha 2010 szeptember 16. -án szültem mikor jár le a TGYÁS és mikortól kezdődik a Gyed? Mikor lehet legkorábban megigényelni a GYED-et?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 20:02
1/5 anonim válasza:
Ha a szülés időpontjától kérted, akkor 168 napig jár a TGYÁS és amikor lejár, vagyis a 169. naptól a GYED.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,jól értem,hogy a hétvégéket is bele kell számolnom a 168 napba?
2011. jan. 3. 20:07
4/5 A kérdező kommentje:
Ó de jó,most végre pontos dátumot tudok.
Mégegy kérdés ,legkorábban mikor igényelhetem meg majd a GYED-et?
2011. jan. 3. 20:25
5/5 anonim válasza:
A gyedet akár most is megigényelheted, mert bele kell írnod a folyósítás kezdő időpontját. Vagyis nem kell megvárnod hogy lejárjon a tgyás, az igénylést beadhatod, így legalább folyamatosan jön a pénz.
A munkahelyednek is ki kell tölteni a saját példányt, plusz kérned kell fizetés nélküli szabit is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!