Tudnátok nekem segíteni a véleményetekkel névválasztásnál?
Először a lány nevet szeretném kiválasztani,jöhetnek az ötletek,amik kivételek,mert már vannak a családban,az a:Hanna, Bianka,Hajnalka,Lili,Mia,Barbara,Dorina.
Az Augusztináról mi a véleményetek?Mert augusztusban lesz a nagy pillanat,a Tina meg aranyos név,nem?Vélemények?
Emma, Boglárka, Fanni, Flóra
Nekem ezek jönnek be :) A mi lányunk Boglárka lesz:)
Amúgy még ha a kettő közül választanom kellene tényleg a Tina lenne de csak úgy ahogy az egyik hozzászóló írta mint pl a Martina és abból becéznéd... :)
35hkm
Tinához én a Krisztinát is behoznám a képbe. Én nem szeretem, ha eleve becézett forma a név. Inkább adnék egy olyat, amit aztán úgy becézek, ahogy akarok, de felnőttként legyen egy "komolyabb" neve.
Mi a vezetéknév? Különleges néven gondolkodsz, vagy olyanon, amivel azért lehet találkozni? Nemzetközi legyen, vagy inkább magyar? Fontos a jelentése?
Első blikkre nekem mindig a Sára, Sarolt jut eszembe (a Saci miatt), Emese, Csillag, Virág, Kata(lin). Nálunk ezek már le vannak szavazva sajnos, de még nincs jobb ötletünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!