Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggodalmak szülés elött?

Aggodalmak szülés elött?

Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok és az utóbbi napokban szörnyű gondolataim vannak. Attól félek, hogy a kisfiamnak valami szellemi vagy szervi baja lesz. Bár tudom, hogy ez butaság de valamiért mégis rettegek ettől. Megtudnátok nyugtatni, hogy másnak is voltak hasonló gondolatai alaptalanul?!
2013. jan. 19. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:

31 hetes vagyok de én is rettegek attól hogy valami baja lesz...

Pl. Agyvérzést kap, oxigén hiányos lesz, eltörik a csontját.

De ilyenkor eszembe jut hogy ha megszületik egészségesen (mert az lesz ahogy neked is) eleget aggodhatok hogy itt mi fog vele történni mert egy csomó betegség csak később jön elő.

Élvezd ki amíg benned van a kisbabád :)

Könnyű szülést kívánok!

2013. jan. 19. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Én folyton rosszakat álmodtam, ahogy közeledett a szülés időpontja. Ne izgulj, minden rendben lesz!!!
2013. jan. 19. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem gyakran voltak ilyen gondolataim, mert terhesség alatt tudatosan kerültem minden baba-mama fórumot, témát, médiát, nem olvastam ilyeneket.

Mivel a vizsgálatok alatt és amúgy is minden rendben volt, nem volt okom aggódni.

2013. jan. 20. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!