Van itt olyan, akinek 34-35 hetes terhesen megindult a szülés?
Figyelt kérdés
Mekkora lett a pici? Egészséges lett-e? Mennyi idő után engedték haza kórházból? Tapasztalatok?2013. jan. 18. 12:03
1/5 anonim válasza:
34+0 voltam, amikor megindult. Azonnal kórház, Mg infúzió, tüdőérlelő, seduxen. 3 ujjnyira kinyíltam, de vissza tudták tartani. Csak pisilni és enni kelhettem fel.
36+0ra született meg a fiam, 3280g és 51 cm. 10 napig voltunk kórházban, mert nagyon besárgult.
2/5 anonim válasza:
36 hetesen megindult, de mire beértünk már nem élt a baba. Sajnos már így szültem, hogy tudtam.
3/5 anonim válasza:
Először a 32. héten indult be, de sikerült visszatartani. Aztán a 35. hétre született a kisfiam, 2100g-mal és 46cm-rel, teljesen egészségesen. Közel két hetet voltunk a kórházban, mert 2300g alatt nem engedtek haza. Ma már 8 éves, és senki meg nem mondaná, hogy kis súlyú koraszülött volt.
4/5 anonim válasza:
2-es, ez borzasztó, őszintén sajnálom...
5/5 A kérdező kommentje:
2es...ez tényleg szörnyű. De mi volt a probléma? Miért halt meg a pici?
2013. jan. 18. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!