Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12-13 hetes kismamik, nektek...

12-13 hetes kismamik, nektek se látszik még a pocakotok?

Figyelt kérdés
Második baba,vékony is vagyok,mégsem látszik. :(
2013. jan. 19. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Majd fog :) 20. hétig ráér. Az a lényeg a mérettek rendben legyenek. De ezt tudhatnád ha második baby. :)
2013. jan. 19. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
12 hetes kismama vagyok és most kezd latszani a pocim :)de ne agodj majd fog latszani
2013. jan. 19. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
14 hetes vagyok, nekem van már egy kis felesleg hastájékon és puffadok estére, szerintem főleg emiatt látszik. Egy kis hasam azért már van. Illetve középen a köldököm alatt megjelent az a kicsit sötétebb csík :)
2013. jan. 19. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Sötetebb csik,de az mitol??
2013. jan. 19. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Mirről mittől az "mindenkinek" van terhesség alatt. Teljesen a pocak teteéig fog érni és barna lesz. Ez a hormonoktól van ami majd szülés útán ( jóval útán ) elmúlik.
2013. jan. 19. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó! Nekem egyik terhességemnél sem volt sötét csíkom, valamilyen negra-nak hívják. Nem mindenkinek van!

Bocs az offért, kedves Kérdező jó Neked! Nekem már a 3. gyerekem, viszonylag vékony vagyok én is (M-mes méret), mégis a 4-5 héten akkora a hasam, mintha már 3-4 hónapos lennék! Engem meg ez zavar! :)

Úgy látszik, Neked inkább "befelé" nő a hasad.

Egy ismerősömmel futottam össze a minap, 3 hete volt még hátra, 5 hónaposnak néztem... magas, vékony nő.

2013. jan. 19. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:
én 11 hetes vagyok, most kezd látszani már :))
2013. jan. 19. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak azért látszik, mert nem tudom már kényelmesen behúzni a pocakomat, pedig nem nagy. Igazság szerint picit fogytam is, mert rosszul voltam, de a hasam akkor is ott van:) Nem tudom már kényelmesen hordani a normális nadrágjaimat, ezért előszedtem azokat, amit az első terhességnél az elején vettem. Kicsit nagyok még, de kényelmesek.

5-ösnek írnám én is, nem mindenkinek van ilyen csíkja, nekem sem volt egyáltalán.

2013. jan. 19. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!