12-13 hetes kismamik, nektek se látszik még a pocakotok?
Kedves Utolsó! Nekem egyik terhességemnél sem volt sötét csíkom, valamilyen negra-nak hívják. Nem mindenkinek van!
Bocs az offért, kedves Kérdező jó Neked! Nekem már a 3. gyerekem, viszonylag vékony vagyok én is (M-mes méret), mégis a 4-5 héten akkora a hasam, mintha már 3-4 hónapos lennék! Engem meg ez zavar! :)
Úgy látszik, Neked inkább "befelé" nő a hasad.
Egy ismerősömmel futottam össze a minap, 3 hete volt még hátra, 5 hónaposnak néztem... magas, vékony nő.
Nekem csak azért látszik, mert nem tudom már kényelmesen behúzni a pocakomat, pedig nem nagy. Igazság szerint picit fogytam is, mert rosszul voltam, de a hasam akkor is ott van:) Nem tudom már kényelmesen hordani a normális nadrágjaimat, ezért előszedtem azokat, amit az első terhességnél az elején vettem. Kicsit nagyok még, de kényelmesek.
5-ösnek írnám én is, nem mindenkinek van ilyen csíkja, nekem sem volt egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!