Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van, ha nem megyek fogorvos...

Mi van, ha nem megyek fogorvoshoz?

Figyelt kérdés
Rendszeresen, évente 1* eljárok, nem is a fogorvostól való félelem okoz gondot. Magánfogorvosom van 10 éve, elmentem egyszer egy másikhoz, aki kicsit "elcseszte" a fogamat, így csak a mostanihoz mennék, de most nagyon nincs rá pénz. Tudom, hogy van 1 lyukas fogam, ennyi.
2009. aug. 30. 17:02
 1/10 anonim ***** válasza:
27%

Szia!

És most itt az a nagy kérdés, hogy ez hogyan kapcsolódik a terhességhez?:)

2009. aug. 30. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a kérdező arra kíváncsi hogy a kiskönyvbe nem pecsétel bele. De elvileg ez nem kötelező. A lényeg a védőnős és a dokidtól a pecsét. Legalábbis ha jól tudom. Még én sem voltam, 34 hetes vagyok, de nekem semmi panaszom nincs, egész életemben ha 1 rossz fogam volt. Eddig nem szólt a dokim érte. Sőt senki.
2009. aug. 30. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Aha, kedves 2. ott a pont....:)) dehát sajnos én ilyen "kész, ezvan" kérdésnél nem értettem a lényeget. Egyébként nem kötelező a pecsét, de jó ha van. ( A lyukas fog meg okozhat problémát. pl. begyulladhat. Gyógyszer kontra tömés, tessék választani!)
2009. aug. 30. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Én már vagy 4x voltam, nekem a nagyon legyengítette a fogaimat a terhesség. És mondta is a dokim, hogy jól teszem ha megyek, mert nagyon fontos terhesség alatt. Elején, és a végén. De te tudod, Ha nincs rá keret, akkor meg úgysem fogsz elmenni, nem???!!! Tehát?
2009. aug. 30. 17:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, a kérdést a kiskönyv miatt tettem fel,(köszönöm annak, aki rájött, bár az én hibám, hogy ezt nem írtam ki), hiszen ott a fogorvosi rublika is. Értelemszerűen ha valamiért nagyon kéne egy pecsét a fogorvostól, megoldanám valahogy, de annyi minden másra kell a pénz. Azt hiszem aki hasonló helyzetben van, az érti. Köszi a válaszokat!
2009. aug. 30. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ezen ne aggódj. nem nézik a pecsétet. Nekem a dokim még azt se mondta, hogy kell menni. Miután megszületett a fiam megcsináltattam a lukas fogaim, mivel terhesen semmi fájdalmat nem bírtam elviselni, nemhogy egy tömést.
2009. aug. 30. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok megint: És egyáltalán nem romlottak a fogaim a terhesség alatt, csak az volt lukas ami előtte is, pedig nagyon sok édességet ettem ám:)
2009. aug. 30. 20:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, erre voltam kíváncsi! ;)
2009. aug. 30. 22:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Az SZTK-s nem ingyen van? Mert szerintem igen. Nézz utána, ki a területileg illetékes fogorvos nálatok. Ha csak a pecsét miatt kell, akkor menj el bátran, ha nem engeded, hogy hozzányúljanak a fogadhoz, nem fognak "lebírkózni"... Én is ott voltam (bár nem kellett semmit csinálni), tartott egy 5 perces előadást a terhesség alatti fogápolásról, amit ilyenkor el kell mondani, majd pecsételt és viszlát.
2009. aug. 31. 08:58
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm! ;)
2009. aug. 31. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!