Ifj.kiss kinga kérdése:
Most tudtam meg hogy az első gyermekemet várom szerintetek hülyeség lenne ha várnák 27 napot Valentin napig hogy elmondjam neki a Jó hírt most vasárnap a születésnapján vagy már ma este elmondjam neki ha hazajön a munkából?
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 14:37
11/25 anonim válasza:
Egy hamis riasztással nem zaklatnám nehogy rosszul süljön el a dolog, de vagy még ma este, vagy a szülinapján mindenképpen elmondanám.
12/25 anonim válasza:
Szerintem várj valentin napig! Legalább a szülinapját ne rontsd el szerencsétlennek!
13/25 Golan Trevize válasza:
"a Párom Rendőr és itt a helyi rendőrkapitányságon dolgozik. mi lenne akkor ha bejelenteném hogy két házzal mellettünk a kocsmában hangoskodnak és megkérném hogy a páromat küldjék meg még valakit és pár percre behívnám és el mondanám neki a jó hírt."
hamis riasztás miatt megbüntetnek, és még a kiszállás költségét is rádverik.
14/25 anonim válasza:
Én is a szülinapjára szavazok. Vegyél neki ajándékba valami baba cuccot pl cipőke kis kesztyű amiből tudni fogja hogy babátok lesz. Szép kis ajándék lenne neki. :) Én meg bizakodom hogy a pici előbb akar ki bújni mint ahogy ki vagyok írva. Mert párom szülinapja márc.30 és ápr.10re vagyok ki írva. nagyon örülnék ha 30. kibújna :)
15/25 anonim válasza:
Én már a szülinapján elmondanám, hogy neki is ideje legyen felkészülni, és persze az öröm is kijár. Ennél szebb ajándékot úgysem fog kapni!
Ráadásul ugye jönnek a vizsgálatok, vitaminokat kell szedned, legalább nem kell titkolózni. :)
Nálunk egyébként karácsonyi ajándék volt a baba. :)
16/25 A kérdező kommentje:
a párom nagyon gyanakszik. mert voltunk a húgoméknál és neki van egy kiskutyájuk aki mindent meg érez és állandóan a hasamhoz bújt. A húgom azt mondta hogy akkor csinált így a kutyájuk mikor ő maga is terhes volt. Én azt füllentettem a Páromnak hogy nem vagyok terhes és annyira bánt a dolog. mi tévő legyek? mert nem akarom elszúrni a születésnapi meglepetést.
2013. jan. 19. 14:43
17/25 anonim válasza:
Ne aggódj, ez egy kegyes "hazugság" volt. Meg fogja érteni, majd amikor átadod neki az ajándékát!!! :)
19/25 A kérdező kommentje:
persze hogy kibírom!!!!! Majd írok hogy mi volt holnap.
2013. jan. 19. 18:37
20/25 A kérdező kommentje:
voltunk ma délelőtt templomba hazaértünk és meg kérdeztem tőle hogy ha lenne három kívánsága mi lenne az. Ő azt mondta hogy egy gyermeket Fiú vagy lány egészséges családot és szülőket. én ezt hallván potyogni kezdtek a könnyeim és el mondtam neki mindent és bocsánatot kértem tőle amiért tegnap füllentettem neki. És utána neki is potyogni kezdtek a könnyei. olyan boldog voltam hogy ő is boldog. és hogy sikerült neki örömet szereznem.
2013. jan. 20. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!