Köldökzsinór őssejtek - igen/nem/ha igen hol/mennyiért?
Mennyire érzitek fontosnak a levetetést és tárolást?
Nem érzitek reklámfogásnak?
Mennyire reális szerintetek, hogy valóban segítség lesz a jövőben?
Ha úgy döntötök, hogy levetetitek és tároltatjátok, mennyi időre és hol?
Melyik csomagot választottátok?
Ha nem vetettétek le, vagy nem fogjátok levetetni, miért nem? Anyagi vagy elvi okokból?
Tud valaki valamit arról, hogy unoka őssejtje tud-e segíteni nagymama rákos betegségében?
Eszem ágában sincs vitát indítani a témában, tiszteletben tartom mindenki véleményét, és köszönöm a hozzászólásokat!
Én ugy gondolom, ha annyira fontos lenne akkor a tb támogatná. Reméljük majd olcsóbb is lesz.
De ennek ellenére levetetem. Nagyon sok jót olvasni, oké hogy még kezdetleges, de valljuk be, hogy a színes tv is nagy szó volt nemis olyan rég és már hol tartunk.
Biztos van benne reklámfogás is, de a mai világban miben nincs??? A gyógyszereket is ugyanugy reklámozzák.
Az anyagi vonzata tényleg húzós, de én ugy gondolom hogy aki megteheti mert van rá pénz vagy össze tudja spórolni anélkül hogy éhezzen az miért ne, aki meg nem az sem elitélendő. Soha nem lehet tudni.
Én azokat nem értem, akik megtehetik, de mégsem vetetik le...nekem fura, de tény hogy mindenkinek saját maga tisztje eldönteni.
25 évre vettük. Vért is meg szövetet is. Egyösszegben. Sejtbanknál, akkor éppen ez volt a legkedvezőbb nekünk.
35hkm.
Ja az lemaradt hogy 525.000.- a fenti adatokkal.
Előző voltam.
Köszönöm!
Találtunk olyan csomagot, hogy az alap levetetés is részletfizetéses és a 20 év tárolás is, azaz a levétel 25.000.- + 12.000.-/12 hó és utána évi 11.500.-/évente.
Van ennél olcsóbb is vajon valahol?
Megértem, amit írsz, ez is nagyon szép összeg.
Oh, azóta érkeztek még hozzászólások :) köszi szépen!
Hát igen, ha egy összegben van ennyi, akkor persze, gondolom kevésbé ráfizetéses, mint a részletekben fizetés. Köszi a hozzászólást :)
Ezt a leírást a neten találtam az egyik intézetnél, sajnos nem tudom, mi van benne, csak a vér, vagy a szövet is, meg persze, lehetnek felmerülő egyéb költségek is, egyáltalán nem teljes körű a tájékoztatottság :))) de igen. Ha rákeresel a google-ben, hogy köldökzsinór vér levétel és tárolás, akkor a reklámok után a második eredményre kattintva találtam ezt (nem tudom, mi számít reklámnak, azért írom így :)))
A negatív hozzászólásokkal ne foglalkozzunk. Megírtam, hogy az ellentétes vélemény is vélemény, és nagyon is érdekel. A szidalmazás nem vélemény. Nincsenek benne észérvek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!